Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Thriller

Recenze (88)

plakát

Taková láska (1959) 

Když uvážíme, že film je starý 60 let, musíme smeknout. Možná je příběh banální, ale zpracování je na svou dobu velmi moderní a i dnes ho musíme obdivovat. Herecké výkony famózní, opravdu už tak skvělé herce nemáme, nebo se rozmělňují v nekonečných seriálech.

plakát

Doktorka Fosterová (2015) (seriál) 

Doktorka Fosterová je nesnesitelná, hysterická žárlivá kráva, po které z neznámých důvodů všichni muži v okolí touží a tak se taky neostýchá zcela bez výčitek je využít. Manžel typický slaboch, který má potřebu čechrat si peří před mladou slípkou, ale odpovědnosti se bojí. Je mi líto jejich syna. Doufám, že se to ještě nějak zajímavě vyvine. Za mě zatím 3 a půl. Pátý díl to trochu vylepšil.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Je to síla. O to strašnější, že se to opravdu stalo. U nás se to snažili také ututlat, žádná opatření, žádný jód, prostě jakoby se nic nestalo. A vesele se jel Závod míru jen pár dní po havárii z pár kilometrů vzdáleného Kyjeva. Věřím, že dneska už by to nebylo možné.

plakát

Bajkeři (2017) 

Hrozná blbost, ale pro puberťáky určitě zábavná. Vydržela jsem až do konce, což se vždycky nestává, nezatracovala bych.

plakát

MOST! - Epizoda 1 (2019) (epizoda) 

Po prvním dílu veliké nadšení, doufám, že bude i dál. Některé díly byly už trochu jako agitka, ale i tak přijatelné. Celkově je to jeden z nejpovedenějších seriálů posledních let. A hlášky brzy zlidoví, u některých se tak už stalo (drž úhel, Franto!). Jen tak dál, pánové Kolečko a Prušinovský!

plakát

Tísňové volání (2018) 

Dánské filmy mám ráda a něco jsem očekávala i od tohoto. A dostala vrchovatě. Na malém prostoru velké napětí. Neřeším technické nepřesnosti a detaily, podstatné je, že jsem se neodtrhla od obrazovky. Za mě teda 5*, které často nedávám.

plakát

Broadchurch (2013) (seriál) 

Rozhodně seriál, který zaujme, druhá řada je trochu slabší, ale ta třetí je zase výborná.

plakát

Modus smrti (2015) (seriál) 

Severské krimi mám ráda, ale tady jsem trochu na rozpacích. K Mostu to má daleko, přesto dávám 80%. První řada mě bavila, ale ta druhá už byla o dost slabší, doufám, že další následovat nebude.

plakát

Pouť - Vědma (2018) (epizoda) 

První díl nic moc, ale věřím, že se to rozjede, Petr Kolečko by měl být zárukou.

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Čekala jsem kravinu a kravinu jsem taky dostala. Musím ale přiznat, že jsem se místy docela dobře bavila. Pokud si chcete vyčistit hlavu, jděte na to. Jen nepřemýšlejte o logice a přehrávání některých scén, prostě si jen odpočívejte.