Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Lída Baarová (2016) 

Když by ty peníze radši dal nekdo na školství.....to byla teda tragédie.

plakát

Stážista (2015) 

Jeste ted nemuzu uverit tomu, ze tenhle film trval neskutecne dlouhých 120minut. Jeden velky kýč doprovázený hudbou z The Sims. 70% hodnoceni je opravdu velmi směšné....Neco takveho je dobre si pustit maxilmálně k prknu na žehlení.

plakát

Memento (2000) 

Na takový film rozhodně musíte mít náladu. Jediné co me od zacatku do konce napadalo je: Soustred se! Soustred se! Film má spád, pokud ho ale nezačnete "sledovat" od začátku nastane Vám v hlavě zmatek, za který by se nemusel stydět ani hlavní hrdina.

plakát

Hon (2012) 

Uf, hodně narocné téma. Na takovy film je nutné mít náladu, rozhodně film k zamysleni, po kterem jen zustanete sedet a nic se vam nebude chtit delat, protoze ho budete mit plnou hlavu.

plakát

Habermannův mlýn (2010) 

Rozhodně tématicky působivé. Ale nudné, zdlouhavé a ta hudba jak ze špatného porna.

plakát

Mládeži nepřístupno (2013) 

Nejvtipnejsi komedie za poslední léta. Kdo nema smysl pro humor, nepochopi.

plakát

Lucy (2014) 

Jediny na co se celej film da koukat je pani Johanssonosonova kdy nemuzete prijit na to, jestli je fakt hezka, divna, nebo co s ni vlastne je kdyz porad tak divne kouka.

plakát

Whiplash (2014) 

Parádní film, který Vás vtáhne do děje a nenechá Vás v klidu. Jak zmínil POMO ještě se mi nikdy nechtělo při závěrečných titulkách tleskat. Má to spád, neskutečnou energii, odhodlání něco sama se sebou dělat.

plakát

Díra u Hanušovic (2014) odpad!

No já nevím...asi jsem to nepochopila...Český film: pojďme natočit "příběh ze života", kterej bude úplně o hovně. Česká klasika posledních let.