Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (127)

plakát

Z každého konce (2022) 

Nemůžu říct, že bych si z toho sedla na zadek, přesto to byla velmi příjemná a originální oddechovka.

plakát

Láska ve vile (2022) odpad!

Jakože sorry, ale i v romantické komedii ty jejich naschvály jsou zatracené rudé vlaječky volající na poplach (spoilery!) - vystavit někoho naschvál alergenu, aby dosáhli svého... Narušit soukromí... Křivě někoho obvinit z vloupání.... To vážně? Následná "romantická" linie příběhu je těžko uvěřitelná a mezi hlavními protagonisty tu chemii prostě nevidím. Takže nudné, neromantické a ani ne vtipné.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Bylo to milé, tak trochu a la Mumie, která však měla rychlejší spád. Jako rodinný dobrodružný film, proč ne? :)

plakát

Dalších 365 dní (2022) odpad!

Tak ten čas mi už nikdo nevrátí :-D Co je pro mě fakt unikát, on je to skoro němý film... a bylo by lepší, kdyby to byl zcela němý film, protože co replika, to totální kravina. Děj o ničem, jednotlivé postavy stupidní až do bolí, a dokonce ani ta erotika není nic moc. Tohle se fakt nepovedlo.

plakát

Pýcha a přemlouvání (2022) 

Já nevím, všechny filmy na motivy knih Jane Austen jsou v hodně podobném stylu a tenhle vybočuje svou násilnou modernitou. Nic proti hercům, ti byli fajn, ač svou různorodostí byli prostě jako pěst na oko :-D (u červené knihovny typu Bridgertonovi to neřeším, u Zaklínače mi to nevadí vůbec - však je to fantasy, ale u klasiky se mohli držet trochu na uzdě)... ale ten děj.... knihu jsem nečetla, ale ten příběh byl takový osekaný, v některých pasážích mi to vůbec nedávalo smysl... a nevím, jestli to bylo tím, že jsem na to koukala s dabingem, nebo, že jsem na to koukala unavená v noci... nebo to prostě fakt nedávalo moc smysl...

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Dr. Strange je za mě slabší Marvelovka... a možná i proto, jako jedna z mála tady, tento třetí díl ocením. Bylo to hororové a opravdu šílené. Užila jsem si Wandu/Scarlett Witch, užila jsem si i různé verze Dr. Strange. Parádní vizuál.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Přiznejme si, tenhle film je šílená slátanina. To ale neznamená, že nesplní svůj účel. Co mě na filmu štvalo, je, že asi tak první třetina (?) filmu nám nabízí dinosaury jen poskrovnu, ... víme, že tam jsou, víme, že soužití s nimi je problematické, sem tam uvidíme nějaké nešťastné záběry tohohle soužití :-D, ale nic moc... Od Jurského parku/světa prostě očekávám hlavně ty dinouše, zejména dechberoucí klišé záběry na brontosaury, kdy budou mít postavy i diváci (minimálně já) na krajíčku, protože wow, koukejte na tyhle majestátní a mírumilovné obry! Takže ten rozjezd byl na mě pomalý (ale vzhledem k celkové stopáži budiž). No a pak přišla ta akce. A pomiňme to, že je to hotová Mission Impossible, ale ty akční scénky byly opravdu akční, překvapivě dlouhé, někdy docela chaotické (což je dělá uvěřitelnějšími)... No, jen tak tak jsem popadala dech :-D Dočkali jsme se i jedné slušné lekačky.  A pak, návrat známých postav, rozuzlení zápletky, hodně klišé, sem tam nějaké naprosto nelogické chování postav, kupa scén, kdy by už byli dávno všichni mrtví. Ale je to fajn. Prostě dinouši. A dala bych i o jednu hvězdu více, kdyby *SPOILER* alespoň jedna z hlavních postav umřela! */SPOILER*

plakát

Prokletí (2021) 

Velmi ponurá atmosféra, ale čekala jsem více, bylo to takové moc bizarní.