Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (71)

plakát

Roky a roky (2019) (seriál) 

Pozvolný nápaditý rozjezd, ve kterém všechno fungovalo, postupně ničí zbytečná překombinovanost a ke konci už se seriál topí ve své sci-fi rovině. Jako celek ale sympatická minisérie.

plakát

Tiché místo (2018) 

Hezky atmosférický survival se zajimavým námětem zahrnujícím minimum dialogů a nervydrásající napětí, kdy hlídáte aby ani jen špendlík neupadl na zem. Na nervy však nehraje pouze napětí, daleko horší jsou všechny logické nesrovnalosti a díry v sofistikovanosti. What is the WEAKNESS??? Poslední půlhodinu už jsem měl problém film dokoukat, protože jsem nechápal logiku některých činů a řval jsem na televizi jako šílenec.

plakát

Banánové rybičky (1999) (pořad) 

Funguje jistá nostalgie z dětství, ale odpad to určitě není. Ty pestré barvy, animovaná image a prostřihy z filmů a seriálů, to má šmrnc, ano samotná Halina a pokecy nejsou nic úžasného. I když rozebírání jednoho tématu určitě lepší nápad než všechny jiné talkshows u nás. Z nočních repríz mi to navíc utkvělo v mysli jako late-night show. Pro mě je to tedy jediná česká late90s late-night talkshow, má pro mě určité kouzlo.

plakát

Favoritka (2018) 

Ze začátku skvělé! Postupem času se film unaví. Stále ale velmi originální, výrazný snímek.

plakát

Skleněný (2019) 

Není to sračka. Neusínal jsem. Unbreakable je ale jeden z mých oblíbených filmů a to je úplně jiná písnička. Velký průměr, ovšem už fakt že jsem se mnohokrát smál některým zvratům a scénám, filmu nedělá dobrou vizitku. Není to přece parodie.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Zatím super. Na nic si to nehraje, sem tam fajn hláška. První věc co mě od tohohle tvůrčího týmu fakt baví.

plakát

V pasti (2018) 

Není to mistrovský kousek, ale je to čistá práce.

plakát

Zlý časy v El Royale (2018) 

To je tak, když má Trivágo špatnej den a doporučí vám ten nejhorší možný hotel. Netvrdím že jsem se nudil, atmosféra byla skvělá a postavy jako takové taky nebyly špatné. Ale chtě nechtě je za tím Tarantinův stín, co si budeme povídat. Ať už jde o násilí, dialogovou snahu, rozdělení na kapitoly, nebo koncepci děje. Ale co z toho, když vím, že Tarantino by to udělal o úroveň lepší. Baví mě Jeff Bridges, baví mě stylizace hotelu na pomezí států. Baví mě hudba, která ale zase svádí ke srovnávačkám s QT. Ale budeme ji věřit, že není tak samoúčelná, jak působí. Co mě štve, je trochu toporná vsuvka hoteliéra co byl ve válce a chce se vyzpovídat. A co mě sere, je psychopat Chris Hermsworth. Klasický, nudný magor.

plakát

Hra (1997) 

Důmyslná hra na paranoiu, kde se i divák veze a netuší co ještě přijde. Plný efekt tedy přináší pouze na první shlédnutí. Nicméně, plně využité Fincherovo tajemno.

plakát

Kanye West: Famous (2016) (hudební videoklip) 

Baví mě, že všichni zůčastněni jsou tady uvedeni jako cast. Jak bylo psáno, dost experimentální hra na kontroverzi. Za mě fajn.