Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Akční

Recenze (9)

plakát

Backcountry (2014) 

Překvapení. Čekala jsem nějakou abstraktní lekačku, a on se z toho vyklubal napínavý realistický příběh, který může v některých lesích zažít každý z nás...

plakát

Blade Runner (1982) 

Neuvěřitelně melancholický, ale krásný snímek, určitě tomu dopomáhá i ta hudba od Vangelis. A na tu dobu totálně nadčasový!

plakát

Chyťte vraha (1992) (TV film) 

Tenhle film jsem viděla hodněkrát. Žádné nečekané lekačky a stříkající krev, je to spíš psychologicky pojatý příběh skutečného sériového vraha Johna Gacyho. Výborně zahrané. Jemu (B. Dennehy) tyhle role jdou, podobného blázna zahrál i ve filmu Za bílého dne. Líbila se mi i ta postava polského detektiva (M. Riley).

plakát

Byli jednou dva písaři (1972) (seriál) 

Tak tohle mě bavilo už jako dítě. Dva nadšenci z města, kteří se přestěhovali na francouzský venkov, aby se z nich stali zapálení "kutilové" typu pokus - omyl :-) . Perfektní :-) .

plakát

Zodiac (2007) 

Podle mě výborně natočený film o dosud nevyřešeném případu masového vraha z Kalifornie. Mark Ruffalo jako detektiv a Jake Gyllenhall v roli novináře zakousnutého do případu jako buldog...

plakát

O chytré kmotře lišce (1983) (seriál) 

Krásný a vtipný večerníček, docela jsem to s ní ( myslím s liškou) jako dítě prožívala :-).

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

I když se film nedrží přesně životopisu Hugha Glasse, nedá se mu z mého pohledu v zásadě nic vytknout. Syrový, napínavý příběh z americké divočiny s L. DiCapriem v hlavní roli. P.S. Toho Oscara už si opravdu zaslouží...!

plakát

Valkýra (2008) 

Můj oblíbený,i když smutný filmový příběh hraběte Stauffenberga. Výborně natočené. Tom Cruise v té roli dobrý. Neměli to tenkrát jednoduché, nikdo z nejbližších kolem Hitlera, kteří se mu rozhodli postavit, takže klobouk dolů za tenhle silný příběh přenesený na plátno.

plakát

My dva a křen (2006) 

Nádherně laskavá komedie, brutálně vtipné momenty - výborný Michael Douglas (v roli nepřejícího tchána) a Kate Hudson. Na tohle jsem se dokázala podívat i víckrát (jen škoda, že v době natáčení tohohle filmu byl Armstrong veřejně někým jiným, než dnes).