Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (14)

plakát

Interstellar (2014) 

o 100% lepší než opice a zcvoknutej počík

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Musel jsem se na to dívat na třikrát (dvakrát jsem u toho usnul). Znova už bych to vidět nechtěl.

plakát

Pozemšťan (2007) 

bohužel velice nadceněný film v kostce hodina půl žvástů

plakát

Cesta ven (2014) 

Film byl velice realistický a na romskou komunitu se teď dívám zase jiným pohledem.

plakát

The Crazy Ones (2013) (seriál) 

Postavy mi hodně rychle přirostly k srdci, každý znich je svým způsobem crazy a já se u tohoto seriálu náramně bavím. Duo Sarah Michelle Gellar a Robin Williams funguje perfektně.

plakát

Nebezpečná identita (2011) (seriál) 

Opravdu skvělý seriál, který mě každou epizodou udržoval v napjetí, ale zároveň vždy poodhalil trochu roušku tajemství. V hlavní dvojroli exceluje Sarah Michelle Gellar, která dokáza oba charaktery zahrát velice přesvědčivě. Ikdyž je story celkem zamotané a plné flashbacků a zvratů, myslím že se tvůrcům povedlo docílit toho, aby se v něm divák neztrácel. To že seriál skončil první serii, mě sice dost mrzí, na druhou stranu nevím, jestli zbylo dost prostoru posouvat tento příběh dál, aniž by se opakovaly nápady s předchozích dílů. Za mě jednoznačně pětihvězdičková záležitost.

plakát

Smrtící nenávist 2 (2006) 

Ačkoliv bych se tomu rád vyhnul nemůžu si pomoct a neustále mě to nutí srovnávat druhý díl s jedničkou, která musím přiznat byla lepší. U dvojky už jsem prostě věděl co mám čekat a příběh mi toho příliš nového nenabídl. Navíc Sarah Michelle Gellar hrála pouze vedlejší roli, což je sice velká škoda nadruhou stranu, chápu, že to do děje tak jaksi více zapadalo. Rozhodně nechci říct, že smrtící nenávist pokračování je špatný film, rozhodně má své dobré momenty. Jenom asi nenaplnil tak úplně moje očekávání. Dávám tři hvězdy

plakát

Holka z předměstí (2007) 

Co na tom, že, love-story jsou plné klišé momentů, tenhle příběh se mi líbil. Sarah Michelle Gellar coby holka z předměstí a cukrovkář-alkoholik v podání Aleca Baldwina vytvořili na plátně hezkou romanci u které jsem se ani na chvilku nenudil.

plakát

Noční můra (2006) 

Snímek Noční můra není nijak zvlášť komplikovaný, to mu ale neubírá na jeho zajímavosti. Mysteriózní thriller je příběhem mladé dívky, kterou pronásledují děsivé vize.Film se ubírá v temném duchu od začátku až do samotného závěru, takže je to taková trochu depresivní podívaná. Nicméně má rozhodně co říci. Skvělá Sarah Michelle Gellar podala opět vynikající výkon a tento film rozhodně nezklamal moje očekávání. Dávám čtyři hvězdy