Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Horor

Oblíbené seriály (7)

Vlčí mládě

Vlčí mládě (2011)

Na teen wolf jsem se nejdřív vůbec nechtěl dívat, ale když jsem byl u kamaráda přemluvil mě zhlédnout pilotní díl. A ejhle. ono to nebylo zas tak stupidní. Dobrá klišé příběh kdy outsidera na střední škole pokouše vlkodlak a on se stane hvězdou, ale má to něco do sebe ten seriál má tempo, má náboj má, skvělý scénář. Každým dílem mě překvapuje a to je dobře. Jediné co bych mu vytkl je podoba vkodlaků. Dá se to pochopit když je to seriál MTV. Skvělé jsou i herecké výkony a přítomnost krásné Crystal Reed jen potěší. Prostě takový seriál pro teenagery a na mě to působí dokonale. 95%.

Lovci duchů

Lovci duchů (2005)

Suprovej seriál z prostředí tajemna a nadpřirozena. Tenhle seroš má grády a v noci je občas i strašidelný, takže splňuje svůj účel na výbornou. Herci jsou sympatyčtí, scénář napínavý a Chevrolet impala je srdeční záležitost. Jen jen bych si dovolil vytknout protahování seriálu. Lovci duchů převálcovaly Aktu X na celé čáře. Žádné konspirační teorie a podobné blbosti. Prostě sci-fi seroš co má grády.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Naprosto geniální seroš :D Banda výtržníků dostane při bouřce superschopnosti a občas omylem zabijou sem tam nějakého toho probačního. Sprosté mluva, vulgární gesta, ale i romantika a trocha sexu je v tomhle serálu naprosto suprově zkombinovaná s dějem. Jasně nejni to úplně to nejlepší co se kdy natočilo a i kamera je místy dost rozklepaná, ale díky uvodnímu songu a simpatii herců se to dá prominout. Tenhle seroš je jeden z nejlepších co jsem kdy měl tu čest shlédnout. Prostě když jste teenager je to seriál přímo pro vás ;).