Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Tak dobrá napíšu sem to co psali všichni ostatní a to asi proto, že ten film musím okomentovat jako první. Můžete nesnášet Toma Hankse i bonboniéry ale po tomhle filmu se vám trochu pozmění názory. Film, který naprosto dokonale ukazuje pointu spojení "Americký sen" ještě lepší, že tady o tom hrdina vlastně neví. Skvělý humor, technické zpracování a hlavně herecké výkony. Toto je pro milovníky filmů totéž co pro Muslimy cesta do Meky. Prostě povinnost. Povinnost vidět citlivý film o chlapíkovi co přežil válku, získal lásku a vystrčil zadek na prezidenta USA. Ale abyste pochopili musíte to vidět!

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

"What do you believe in? Ha! What do you believe in?" Já věřím, že tenhle film bude obdivovat i rasa co přijde po lidech. Věřím, že Heath Leadger dostal Oscara oprávněně, věřím, že Nolan zde určil směr, kterým se budou filmy nějakou dobu ubírat. Věřím, že herci a scénaristi a ze sebe vydali vše a něco navíc. Věřím, že Joker bude synonymem slova "šílenství". A nevěřím, já vím, že tohle je skvělý film.

Na vlásku

Na vlásku (2010)

Překrásný mix dokonalých hlášek, propracovaných postav, emociálnosti a dobrého příběhu. Já snad nemám co vytknout. 5* a nikdy míň!!

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Úchvatný, hravý, nápaditý, krásný film. Audrey Tatou ve své životní roli. Já nevím co k tomu napsat víc takové filmy v dnešní době chybí a měly by se vrátit. PS: Tenhle film jsem viděl v autobuse při návratu z Paříže a po jeho skončení jsem chtěl vzít řidiči volant a okamžitě se vrátit.