Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama

Oblíbené seriály (9)

Sherlock

Sherlock (2010)

Geniality of this serial will burn you. It will burn your brain out of you!!!

Pán času

Pán času (2005)

Mohl bych vám tady napsat román o tom proč je tenhle seriál veledílo ale ne to musíte vidět. Ne nad tím tolik přemýšlet jestli tohle je nebo není reálné, ne tenhle seriál posouvá vlastní hranice a hlavně od nástupu S. Moffata vás nepustí. "Deamons run and the night will fall when the good man goes to the war." Podle mě nejlepší sci-fi seriál nejen z britské produkce.

Hranice nemožného

Hranice nemožného (2008)

Fajn tady to bude možná delší. !POZOR NA SPOILERY! 1. řada: Nástup jednoho z nejlepších mysteriózních seriálů. Vše se otevírá a nic se nezdá tak jak je. Scénáristé si připravují "podhoubí". Tolik záhad, hlavně Pozorovatelé a William Bell, to vše na vás křičí abyste sledovali další řadu. 5* 2.řada: Asi nejlepší řada seriálu. Děje se toho tolik a nikdo neví proč. Napětí by se dalo strouhat a Pozorovatelé vám nedají spát. A finále sice řekne mnohé ale nutí vás abyste se dívali dál. 5* 3.řada: Už hodně víme a teď budeme koukat jak se Walterové perou. Příběh se zdá jakoby najednou vjel do klišé ale vy napětím ani nedutáte,a když zavřete oči vidíte a slyšíte: "Kdo sou ti Pozorovatelé. Finále velkolepé, scénáristé nechtěli pokračovat a tak vše v podstatě restatovali, A vy jen zíráte co se to teda děje. Celkově už to ale ztrácí dech. 4* 4.řada: Tak co se budovalo je pryč a my to převrátíme na ruby. No místy to vychází, místy ne. Je zajímavé sledovat jak by co dělo kdyby ale nesnesitelné znovu objevení lovestory mezi Peterem a Olivií trochu tahá za oči. Ovšem KONEČNĚ víme kdo jsou ti Pozorovatelé ale to už nikoho neuspokojí protože hádanka jejich podstaty přerostla sama sebe. Skočíme do finále, které je opravdu megalomanské a toto považují za finále seriálu. Bohužel scénáristé asi nemají dost a Fox taky ne tak tu máme další řadu. 4-3* 5.řada: Ta je jenom pro peníze a aby se to "nějak" zakončilo. Scénář se vykašlal na vše co byl seriál před tím a strčil tam béčkovou zápletku kde jedna nadřazená rasa ovládne druhou a jen pár lidí tomu může zabránit. Moc narychlo ukončených zápletek a moc otravných peripetií mezi Peterem a Oliví. Konec je takový jakž takž a dle mého názoru není hodný takového seriálu jako Fringe. Ale i přes to se neztratilo kouzlo pátrání a odhalování neznámého (Donald, plán) pořád tam bylo pár Fringe momentů. 2* Na závěr: Seriál mohl více využít svůj potenciál a ne vyplýtvat ho v prvních třech řadách. Na druhou stranu je to jeden z nejzajímavějších seriálů co znám a doporučují ho všem sci-fi fandům.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Na začátku to byl hit a genialita. Správný mix vtipu a emocionality. Originální příběhy, eufemismy a postavy (Barney). Seriál který stoupal hodně vysoko ale došla mu šťáva a pak už jen padal. Prvních 5 řad je něco nádherného. Pak ale emocionalita stoupá na úkor vtipu a je tam moc sentimentálních rozhovorů. Příběh se točí tak jak to všichni chtějí - k matce ale způsobem, který se už moc nelíbí. A konec je naprostým výsměchem všemu co tento dokonalý seriál znamenal. Ale něco se nezapomene, něco z tohoto seriálu zůstane v hlavě a srdci každého kdo ho kdy sledoval.