Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (231)

plakát

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál) 

Po třech dílech jsem to vzal pro příliš mnoho stupidity na jeden dobrej, i když libovej for. Po čase na to narazím na csfd a má to tu 86, tak mrknu na zavěrečnej díl a ten poměr je furt stejnej, tak nějak nevím teda :)

plakát

Macbeth (2015) 

Takto pojata adaptace zda se být poněkud nudná. Dobrá kamera, atmosféra a Marion Cotillard.

plakát

Jordskott (2015) (seriál) 

Díl od dílu lepší. Na další se vyloženě těším. zatím 4.

plakát

Vražda (2007) (seriál) 

Scénarista se pokoušel případ pěkně zamotat a při tom se do toho zamotal sám. Vypadá to, že tento seriál využil k vyřízení si účtů s Dánskou policií, protože jinak si jim podanou neschopnost a stupiditu Dánské policie nedokážu vysvětlit. Dorazila to pak vyloženě nesympatická ústřední dvojice detektivů. Splašená, tupá, ale za to vytrvalá detektivka a její kolega mladý stejně tupý frajírek. Naštěstí je to prostě takové severské a tak se to přežít dá, ale Americká verze je jednoznačně lepší.

plakát

Vojna a mír (2016) (seriál) 

Já idiot sem se díky argumentům zdejších odborníku, rozhodl podívat na první část ruského podání vojny a mír. Musím vás poslat do prdele a proklínám vám za ztracenou hodinu svého života. Ano, ta sračka má samozřejmě víc jak 60 min, ale do konce sem rozhodně nevydržel. Okamžitě musím zvednout hodnocení tohoto seriálu na 5, protože to tu sračku překonává ve všem, tedy samozřejmě kromě počtu komparzistů, v tom tu hovadinu asi nikdy nic nepřekoná. Tomu to seriálu musím poděkovat za to, že se konečně dozvím o čem zhruba je to ruské veledílo, protože tu sáhodlouhou knížku bych nikdy nepřečetl. Musím mu poděkovat za dokonalou režii a úžasnou kameru, za dobré herecké výkony a za to, že to celé ve mě vzbuzuje emoce. Postavy mě zajímají a při sledování čtvrtého dílu jsem se dokonce přistihl, že některým postavám vyloženě fandím a spílám Lvovi, co že ji to té chudince chce udělat.

plakát

Vojna a mír I: Andrej Bolkonskij (1965) 

Pokusil jsem se to zhlédnout, jen proto, že právě sleduji seriálovou vojnu a mír a tamější kritici, tento seriál hanící, dávali za příklad dokonalost tohoto údajného veledíla. Řekněme si to upřímně je to velesračka. Problémy reálného ruska předvedeny prostřednictvím pokusu o natočení velkofilmu. Trestuhodné plýtvání veškerými zdroji a to hlavně lidskými s přímo zoufalým výsledkem. Herecké výkony jsou povětšinou spíše komické, megalomanské bojové scény, jsou nesmyslné a režisér z nich nedokáže vytěžit zhola nic. Jediné čím se může film pochlubit je číslo naverbovaných účastníků, což je pro soudruhy jako vždy asi to nejdůležitější, to je to, díky čemu můžou mít plnou hubu velkohubých keců. S přihlédnutím na dobu vzniku dám tři.

plakát

Iracionální muž (2015) 

Jeho naprostá klasika a zase tu je Emma Stone, což není žádná výhra, takže za tři.

plakát

Wallander (2008) (seriál) 

Hlavní postava detektiva je ufňukaný, sebe lítostivý děcko. Kameraman je hračička co furt něco zkouší a jeho napolo rozmazané záběry mě za pár minut lezly na nervy. Střihač má 100% nějakej tik, scénarista není žádnej génius a tak jediné co mě ohromilo byla příroda.

plakát

Za mých mladých let (2015) 

O nad hodnocení asijských filmu na csfd kolují po světě legendy. A jak je vidno, jsou pravdivé.

plakát

L.A. Slasher (2015) 

Mischa Barton si asi na začátku kariéry nepomyslela, že většinu své herecké dráhy bude točit béčkovej brak, ale hold se nějak živit musí. Kdyby ty druhořadý šlápoty aspoň před kamerou běhaly polonahý, tak by se třeba bylo na co dívat a člověk by nevnímal tu totální zoufalost okolo. Takhle to byl opravdu děsivý.