Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (11)

plakát

Break Point (2023) (seriál) 

Opakovaně Fritz, Kyrgios, pak Paul, Gaufová, Tiafoe, tak i když tenis miluji, tak s takhle nevyváženou sračkou běžte do zádele.

plakát

Tour de France: Bez příkras (2023) (seriál) 

naprosto zoufalej překlad, místo pro mladého Dána je pro mladého ,,Dejna", celou dobu místo boje o celkové pořadí mluví o hlavní kvalifikaci. Doslovnej překlad od někoho, kdo cyklistiku snad v životě neviděl. Jinak super dokument, podobnej styl jak u F1 s Drive to survive.

plakát

Elita - Série 6 (2022) (série) odpad!

No jestli takhle vypadá elitní škola ve Španělsku, tak pak se není co divit, že Evropa míří do zádele. V prvních sériích to vypadalo, že se občas musí i učit, teď už jen fet, přeprcnutí, chlast. Koncentrace homoklád silně převyšuje heterosexuální menšinu, dokoukáno jen díky názvu, protože první tři série byly fakt kvalitní.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

stvůra vylézá ze zdi a tady to má přes 90% - mazanec

plakát

Sestup do pekel (1986) 

Pár let zpátky hraje Claude Brasseur Sophii tátu ve Večírkách, tady ji ožralej brousí, to fakt nemohli Frantíci obsadit do role někoho jinýho?:-) Film dobrej tak na zimní večery, hned vám bude hic.

plakát

Let (2012) 

řešit 2 mini flaštičky vodky v momentu, kdy letadlo a x věcí v něm je totálně na odpis, no to snad nééé

plakát

Switch (2011) 

Tolik nelogičnosti nacpat do hoďky a půl, to chce kumšt. Není moc komu fandit, když si hlavní hrdinka de facto odrovná i svou mámu...

plakát

Mother's Day (2010) odpad!

matka psychopatů hovořící o zrození člověka jako o zázraku zabíjí, stejně tak její mazánci. Postřelený orgán místo zavolání posil pajdá omrknout situaci. Když může rukojmí nějak signalizovat policajtovi přepadení, tak to nejde, u opuštěného bankomatu puberťačkám jo. Jako jak takováhle naprosto nelogická kravina může mít takové hodnocení, to skutečně nechápu. Trapná, skoro dvouhodinová slátanina nebyla Krimi / Drama / Horor / Thriller, ale dost nepovedená Parodie / Komedie.

plakát

Soudný den (2008) odpad!

Kdyby to bylo tvůrci zamýšleno jako parodie, tak je to na 5 hvězdiček, stejně tak, pokud to měla být nenápadná reklama na Bentley, i když tam bych zapochyboval nad účelností vynaložených peněz a stopáží. Jako akční sci-fi thriller to bohužel snad nejde ani hodnotit.

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

Neskutečná hloupost, rodiče jsou v klidu, i když umírají jejich dětem spolužáci a ví, o co jde. Studentíci co chvíli se ptají navzájem, zda jsou v pořádku, odpovídají si, že jo, i když jsou v tratolišti krve atd. A to hlavní, pokud se u hororu nebojíte, je to stejně blbě, jako když se u komedie nesmějete.