Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (14)

plakát

Mezi řádky (2007) 

Film plný pravd a inspirace. Jeden z filmů, který by měl vidět každý. Na škodu je mu možná určitá přehnanost. Vše jde až příliš rychle a přitom jde o obrat o 100%.

plakát

Magický hlas rebelky (2014) 

Úžasná žena, skvělá zpěvačka, která dokázala zvládnout velmi tvrdý osud. Film je navíc skvěle zpracovaný a dobře proložený hudbou. Doporučil bych vidět úplně každému už jenom proto, aby si všichni uvědomili, co byli komunisti schopni páchat za zvěrstva a jak ničili lidem životy.

plakát

Kawasakiho růže (2009) 

Velmi kvalitně zpracovaný film, který navádí k zajímavým zamyšlením. Minulé viny, odpuštění a pokusy odčinit něco špatného, co jsme udělali. To jsou věčná témata, se kterými se všichni v životě setkáváme. Tenhle film nabízí zajímavé pohledy a myšlenky. Navíc prostředí ohavné doby našich dějin perfektně dokresluje atmosféru.

plakát

Pan Selfridge (2013) (seriál) 

Na první dojem poměrně zajímavé, nejspíš to má i poučnou historickou hodnotu, avšak už po prvních dvou dílech si nejsem jist, jestli ještě něco skutečně zajímavého může přijít. Usměvavý a navenek stále pozitivně naladěný pan Selfridge zastiňuje v ději vše kolem a přitahuje veškerou pozornost. Vzhledem k názvu seriálu se to dá částečně pochopit, avšak nejsem si jistý, jestli se ještě budu koukat dál.

plakát

Sin City - město hříchu (2005) 

Velmi zajímavé zpracování, sympatické obsazení, ale příběh mě vůbec neoslovil.

plakát

Red (2010) 

Moc jsem od tohohle filmu nečekal, ale Bruce Willise mám rád rád a celkově mě to velmi pozitivně překvapilo. Akčňák vtipnej a nadnesenej akorát v tý pravý míře. Určitě se na něj někdy rád podívám znovu.

plakát

Nákaza (2011) 

Skvělý obsazení, ale jako celek nic extra, něco tomu chybělo.

plakát

Casino Royale (2006) 

Bondovky nejsou úplně styl filmu, který bych vyhledával, nicméně tahle z prostředí kasina, to mám rád, mě docela pohltila. Trochu mi to kazily výrazy Daniela Craiga, který mi do role Bonda moc nesedí. Evě Green se naštěstí podařilo dojem z hlavních postav vyvážit či dokonce naklonit na kladnou stranu.

plakát

Na vlásku (2010) 

Naprosto úchvatné! Kvalita animace, příběh a především úžasný soundtrack skvěle ladící s dějem filmu. Na tenhle kousek nedám dopustit, jednoznačně můj nejoblíbenější animák. Během tohohle filmu se i starší ročníky vrátí do mládí.