Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

V síti (2020) 

Dokument představuje kvalitně zpracované téma, skvělé herecké výkony ústřední trojice a notnou dávku syrové nechutnosti, s jakou se na internetu lze setkat. Přesto jde v některých momentech o velmi odlehčený a vtipný snímek. Rozhodně si to nenechte utéct. Doporučuji komentář Kamila Kopeckého k filmu "V síti" na webu E-bezpečí: https://www.e-bezpeci.cz/index.php/rizikove-jevy-spojene-s-online-komunikaci/kybergrooming/1696-komentar-film-v-siti-je-jiny-nez-predchozi-snimky-orientovane-na-oblast-rizikove-komunikace-v-online-prostredi

plakát

Thor: Ragnarok (2017) 

Přestože je to možná o chlup nejlepší Thor, který umí mile překvapit, a těch 130 minut vám svižně uteče, bohužel se nemůžete zbavit dojmu, že to všechno je vám nějak povědomé. Syté barvičky, podivné zrůdičky, osmdesátkový feeling a hláškami napěchované postavy... Někdo by mohl namítat, že třetí Thor neměl po předchozím díle laťku nastavenou příliš vysoko, ale já si dovolím nesouhlasit. Podle mě tam žádná laťka ani nebyla, nebo se válela někde na zemi. Thor: Ragnarok má sice spoustu nedodělků, ale pokud jste fanoušci tohoto universa, určitě překousnete nezajímavého záporáka nebo chybnou mytologii. Pokud fanoušci nejste a v tomto komiksovém vesmíru se moc neorientujete, možná budete trochu ztraceni. Ale přesto – je to show, která vás bude bavit.

plakát

Kolonie (2015) 

Orfeus v podobě Emmy Watson, která se vydává do skutečného pekla. Že jste nikdy neslyšeli o kolonii Dignidad? Těžko uvěřit, že takové místo existovalo a ještě absurdněji zní, že po provalení se nic nezměnilo.

plakát

Pot a krev (2013) 

Poslední půl hodinka mě neskutečně bavila! Zvlášť se vyznamenal The Rock jako pravý Šéf na grilu!

plakát

22 Jump Street (2014) 

Hoši z legendární Jump Street se podruhé vrací v celovečerním filmu a nutno dodat, že v plné síle. Stejně jako hlavní hrdinové povýšili ze střední školy na vysokou, povýšil o stupínek výš i druhý díl. Ale i když se změnilo prostředí, příběh a postup zůstává více méně stejný. Čímž logicky už nelze očekávat tak osvěžující film, jako byla jednička. Nutno dodat, že tvůrci si tento fakt uvědomují a již od prvních scén si sami ze sebe dělají legraci, což vrcholí parodií v závěrečných titulcích. I přesto všechno jde o kvalitní komedii, která téměř nic víc nepotřebuje a divákovi dá to, co chce.