Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Godzilla (2014) 

Nic jsme od toho nečekal a nic jsem od tohoto filmu nedostal. Vlastně ano. NUDU!!!!!!!!!!!! Nebavilo mě to, nebavili mě herci, nebavila mě destrukce. Za Godzillu jako takovou by mohlo být o jednu dvě hvězdičky více , ale za tu nudu to fakt nedávám.

plakát

Lesní duch (2013) 

Na horory moc nejsem. Buď je tu lekací horor, nebo se spoustou krve, obojí, nebo by se ve vás krve nedořezal. Klasiku znám a na toto jsem kouknul ze zvědavosti kdo že bude ten přeživší. Ještě že jim tam v té lesní pustině tekla voda jako u nás doma v panláčku :D Hezky jsem tím ZABIL večer před odejzdem na dovču. Proč ne. Nej scéna - převrácení jeepu a následné utrhnutí si ruky .- pahýl do motorovky a jde se krájet - trochu komedy nakonec.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Zlatý dobrý starý Spidy. Andrew Garfiled herec? Možná kocour. Kolik dílů nás ještě čeká? Snad moc ne. Pozitiva?: hopsando grando mezi americkými paneláky. Ale jinak jsem tu nic moc nenašel. Omšelá lovestory, maskování klasika, divný škleb pana Kocoura po celý film, nedotažené dějové linky, to nejlepší nakonec a konec. Z celého filmu byl nejlepší schizofrenik sám se sebou povídající se Jamie, modrá mu sluší. Malinko pavoučkovi došel dech, chtělo by to do příběhu více akce. A nejlépe hned od začátku. Jinak kouknout se na to dá, ale při množství kvalitnějších filmů se u mě repete určitě nedočká.

plakát

Noe (2014) odpad!

Tak od začátku. Prvně jsem viděl u nás v pidi kině 3D upoutávku před 300: Vzestup říše. Říkal jsem si good, na efekty fajn, Crowe fajn, Hermiona bude kouzlit fajn, zbytek nabrali kde se dalo ajaj. Ale proč ne, i dvě hvězdy - hvězdičky můžou udělat film. Ale tomuto se film nedá říkat. Od začátku do konce nuda, u tohodle by se nudil i věřící. Ještě že nebude dvojka. Lidi todle opravdu vynechejte, cokoliv jiného, toto opravdu ne!!!!

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Byl jsem na 3D se synem, bylo to jeho první kino a hned 3D, a musím přiznat. že i já jsem se výtečně bavil. A v některých chvilkách i poposedával a čekal s napětím jak ta scéna dopadne. Dějově, barevně, rozmanitostí a nápady skvělý kousek z řady animáků, na které se bez očekávání vždy těším.