Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (152)

plakát

Ďáblův advokát (1997) 

WOW. Lituju, že jsem to neviděl dřív. Že jsem se tomuto filmu tak nějak vyhýbal kvůli nedůvěře v to, že to může být dobré. Ale opak je pravdou. Nemohu říct nic jiného než, že to je jeden z nejlepších filmů co jsem viděl. Ukamenujte mě za to klidně, ale tohle je nejlepší role Al Pacina. Rozmanitost celého filmu je neuvěřitelná. Možná jsem tak trochu zkažený, ale tak nějak jsem doufal v ten konec horší pro lidstvo. Ale i tenhle konec je nakonec dobrý.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Hodně se mi to líbilo. Jen si myslím, že nikde na světě není tolik chápavých lidí na jednom místě.

plakát

Big Lebowski (1998) 

Podle mě neexistuje lepší komedie. Herecké výkony na špici. Hlášky takové, že se neomrzí. Miluju ten film a už ani nevím kolikrát jsem ho viděl, ale bylo to fakt hodněkrát. Ještě nějaký ten čas a snad se dostanu k tomu abych si konečně dal i tetování s tématikou tohohle filmu.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Jedinečná záležitost. Opravdu kvalitní film. Hotové mistrovské dílo co mě příjemně překvapilo. Asi si dám celou trilogii za sebou.

plakát

Pokoj (2003) 

To je tak originálně debilní. Tohle se jen tak nevidí.

plakát

Kmotr (1972) 

Já ani nevím jak ten film ohodnotit. Popravdě jsem u toho strávil skoro tři hodiny a vlastně mně překvapilo, že to najednou skončilo a já si z toho neodnesl skoro vůbec nic. Nebýt kámoše vedle mně, tak asi ani nepochopím co ty postavy zamýšlely. Chápu, že to je určitě zpracováno srozumitelně, ale já jsem nějak nemohl přilnout k žádné postavě a místy sem při jejich mluvení zkrátka nechtěně vypnul a ze slov se stalo něco co jsem nebyl schopen vnímat. Nebavilo mě to a asi to bylo i tím že jsem ten den neměl moc asi náladu na tak dlouhý film. Někdy to zkusím znovu, ale teď jsem si z toho filmu neodnesl nic a byl jsem rád že to skončilo.

plakát

Death Note (2017) 

Bylo to slabší. Moc rychlé. Chvílemi moc debilní. Ryuk měl fakt malou roli ... což mě sere nejvíc. Ale ok. Mělo to něco do sebe, ale nic co bych chtěl vidět znova.

plakát

Kačer Howard (1986) 

Nečekal jsem od toho nic a několik let jsem ten film odkládal. Teď jsem se konečně přemluvil k tomu abych si to pustil ... a lituju, že jsem si to nepustil dřív. Bál jsem se sračky stylu Mario bros. a dostal jsem překvapivě dobrý film. Smál jsem se a sem tam kroutil hlavou. Nikde jinde neuvidíte kačera, krásku a démona u jednoho stolu v bistru. Nikde jinde neuvidíte krásku co je nadržená z kačera. Nikde jinde neuvidíte masturbující kachnu ve vaně s prsama co mají bradavky, přestože jsou celé z peří. A hlavně takový humor má málo filmů.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

No co říci ? Nebylo povoleno udělat pořádné pokračování Promethea ( případné dění před prometheem ) , bylo vyžadováno aby to mělo víc společného s Vetřelčí sérii. Tak tady to máte. Bylo potřeba urychlit vývoj vetřelce, bylo potřeba do tohoto filmu narvat hotového vetřelce, aby náhodou fanoušci kteří nepochopily, že název prometheus neznamená Vetřelec , neodešli z kina. Taky tady to je. Ale ok má to částečně atmosféru Promethea, je tam vetřelčí masakrování. Má to něco z obou stran, ale podle mě zbytečně. Teď tak akorát Scott dostává pičing za to, že nemohl realizovat co chtěl a aby si značku udržel udělal to co si žádali ti ostatní. Skoro vše mu zatrhávali a skoro je to stálo všechno. Jakoby si nemohli počkat na oznámeného ofiko vetřelce. Během toho co to píšu ... musím klesnout na 3 hvězdičky, když si vzpomenu co se tam dělo.