Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (482)

plakát

Repo Men (2010) 

Čas od času si to pustim a vůbec u toho neštrikuju. Je to můj odpočinkovej film. Jedná se o to, že kdo nemá na splácení, na toho jednou přijde exekutor. Nevezme si všechno, ale skoro všechno a tím je to, co patří jedné jisté monopolní společnosti. Jedna upomínka... druhá upomínka.... žádné insolvenční řízení. Noale, když vás kámoš vypeče a vy musíte vlastně splácet jeho zradu, tak to je blbý. Noa ještě samozřejmě máte za manželku megeru, za syna malého andělíka a za milenku...robota? Nee, dělám si srandu a navíc je to tak trošku bojler. Dívněte se na to a neštrikujte.

plakát

Demolice (2015) 

Zvláštní film o jedné životní demolici. Většinou je to tak, že se demoluje starý dům proto, aby na jeho místě vyrostl nový. Snad krásnější. Nebo starý dům prostě chátrá, až spadne a rozsype se na prach. Nebo třeba ten dům nebyl starý, jen špatně postavený. Tady probíhá současně najednou demolice i stavba. Pro mě supr film, donutil mě pěkně se dívat, přemýšlet, dumat, neštrikovat. Podívejte se.

plakát

Zloději zelených koní (2016) 

Překvápko a výborný film tady se super Liškou. Není uslintaný, ani debil. Nemohla jsem si pořád vybrat, jestli je Kača hajzl, parchant, drsňák co má grády, nebo jen prostě zoufalý chudák. Je to tak od všeho trochu. Je to film o tom, že špatný příklady táhnou, ze vzduchu se žít nedá, peníze kazí charakter, svině mají štěstí.... a snad se ucho utrhne...našla jsem to náhodou na YouTube, takže jestli to tam najdete náhodou taky, podívejte se, stojí to opravdu za to!

plakát

Americký zabiják (2017) 

Ha ha, americký zabiják s kukučem štěněte. Nevím, jestli se mám smát, nebo se urazit. To je totiž to, co tady občas píšete: nenadchne, ani neurazí. A tak já se teda urazim, protože takhle přepísklé pohádce nevěřím. Udělali jste ze mě troubu!. Celou dobu, co jsem na to při štrykování hleděla, mi bylo trapně a hlodaly mi v hlavě neodbytné dotazy. Museli Dylanovi lepit ty vousy? Nebo mu fakt takhle narostly? A proč zase ten Keaton? Na řízného veterána studené války měl všechno v cajku, ale stejně...prostě...je nějak...tak....divnej. Jooo, už vim: protože s tím jeho obličejem a špulící se pusinečkou mám spojeného Beetlejeuce a tak mu prostě toho drsňáka nemůžu uvěřit. Je to blbýi, ale je to tak. Joa ještě něco: chirurg než oderve nehet, se pěkně nadře. A tady to jde jak po másle. Takže jestli to chcete vážně vidět, tak se na to podívejte.

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Patetický. Jack Reacher se dozvěděl, že má dceru. No, takže takhle to ale nefunguje. Celý roky mizí a objevuje se jako duch, nikde nemá zázemí, nic nepotřebuje a nic nevlastní,a najednou zlouni vyštrachají, že má dceru? No krucinálfagothimldonrvetr!

plakát

Lovec: Zimní válka (2016) 

Takže .....já mám! ráda pohádky. A tohle byla! pohádka. A kdo chce vidět hada, který sice nemluví, ale má na zádech místo klikyháků zelenou mechovou zahrádku s růžovýma kytičkama, tak se musí podívat. Kvůli tomu hadovi si to ještě několikrát pustim. Joa kvůli taky těm jelenům a ušatým skřítkům. Skřetů se nebojte - bacha bojler - všechny je zabije jednou ranou. Kdo? No tak to vám ale už nepovim, páč pak už bych vám mohla říct taky všechno. NO, něco vám ale ještě řeknu: znáte "Sněhurka - příběh hrůzy"? Tak to je teprve hrůza! Na to se podívejte a ještě rádi a vděčně se vrátíte tady k Chrisovi a Jessice.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Je to jako složená mozaika. Snažila jsem se pochopit, v čemže má ten jeden, co není ten nejhlavnější zloduch, navrch nad těma všema ostatníma zloduchama i nezloduchama. Musíte se na podívat, abyste pochopili, o kom je řeč.Páč když někdo řekne úplně na vážno (pozor BOJLER), že jeho poslání je nesobecké, zavání to fanatismem. A tak to ale nakonec tady není ten případ. Detektiv......je ale fakt výbornej. Běhá i s kolenem na maděru, plným nějakých sraček, jako srnka. Ne, jako... kůň?...no tak jako jednorožec.Chápu zdejší mrmlání a nižší hodnocení, ale díky němu právě jsem se rozhodla na tenhle film podívat. Myslím, že ten konec stojí za to. Docela by mě zajímalo, jak to pak bude dál......

plakát

Ztracené (2003) 

Ježiš, no tak tohle jako máma budu těžko komentovat z nějaké nezaujaté nemámovské roviny. Hrůza! Tedy výborně nafilmovaná a zahraná. Všechno ostatní už tu dávno řekli všichni ostatní. Stojí to za podívání, opravdu.

plakát

Soukromé životy Pippy Lee (2009) 

Hele, tohle není asi úplně film pro chlapy...tedy samozřejmě se na to chlapi podívejte a jestli jste pravdomluvní a citliví, empatičtí idioti (což tady zrovna berte jako velikou poklonu), tak se vám to bude líbit. Je to prostě film o jedné holce, která má krásnou duši a srdce veliké a láskyplné. A je krásná. A tu duši a to srdce jí jednou, jako docela mladičké divožence, spoutá jeden, už docela starej a ne tak úplně mačo, chlap. Noa ona má s ním dvě děti, které miluje, o všechny a o všechno se stará a tak život běží... a on najednou onemocní a ....noale na to se podívejte, protože to není film o nějakém umírání, nýbrž přesně naopak. Je to o žití a znovuobjevení dávné jiskry. Takže za mě pětka veliká.

plakát

V srdci moře (2015) 

Joo, velryboooo! My lidé si ničíme odjakživa svůj domov, svou planetu, vyvražďujeme zvířata, kácíme pralesy a válčíme o stopéro...takže jsem námořníky vůbec nelitovala, ač museli namouduši krutě trpět! Já vím, já vím, je to podle skutečné události. Chtěla bych tenkrát vážně tu velrybu vidět. Nesmíte zapomenout, že lodě v té době byly daleko menší, než nyní. Byly dřevěné a stačilo plácnou větším ocasem a loď byla v půli. Noalezase - co když přeživší lhali! Jednoduše se ožrali, porvali, převrhli sudy s velrybím olejem a loď chytla a shořela a potopila se a žádná velryba nebyla? He? No, podívejte se na to a udělejte si vlastní úsudek.