Reklama

Reklama

Jack Reacher: Nevracej se

  • USA Jack Reacher: Never Go Back (více)
Trailer 3

Reacher nejraději pracuje tam, kde by byl oficiální postup příliš zdlouhavý. Jako bývalý major vojenské policie má rád zločiny s armádní příchutí a vůbec nejraději ty, které na první pohled nedávají smysl. Jako třeba obvinění velitelky Susan Turnerové (Cobie Smulders) ze špionáže. Krásku s dosud neposkvrněnou pověstí, kolem které začali náhle v podezřelém tempu umírat lidé, chtěl původně pozvat na večeři. Teď ji musí vytáhnout z basy, aby pomohl dokázat její nevinu. Někomu se to samozřejmě nelíbí a ten Někdo bude chtít Reachera pořádně klepnout přes prsty. Neváhá k tomu přitom využít i ty nejodpornější prostředky, jako je likvidace Reacherovy dcery, o jejíž existenci on sám dosud neměl tušení. Tady jde totiž o hodně. (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (505)

cvutak 

všechny recenze uživatele

Tom Cruise nikdy nehrál v pokračování kromě série Mission Impossible, tentokrát udělal výjimku pro své pravidlo a dopadlo to propadákem. Tom ve svém věku odvádí skvělé výkony, ale vše kromě jeho je ve filmu špatně. Cobie Smulders mi neseděla v Avengers a v Jacku Reacherovi, aneb Jak jsem poznal majora Turnerovou, to nebylo o moc lepší...55% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Ve všech ohledech nezajímavý, průměrný a předvídatelný film, který nemá jediný zapamatovatelný moment, natož scénu, nebo alespoň hudební motiv. Oproti jedničce značný propad a žánrový posun k jakémusi krimi dramatu se špetkou akce a melodramatem na konci./// Z Reachera je ze Zwickově podání člověk bez jakékoli osobnosti, motivací a zájmů. Je tulákem, který spal s tolika šlapkami, že by si je dle jména a fotky očividně ani nevybavil. Tak aspoň že dbá o dentální hygienu, když už nic jiného./// Cruisovo charisma však stále je cítit, a to i pod nánosem lejn v podobě kostrbaté zápletky, nezáživná akce bez nápadité choreografie, nevýrazného záporáka beze jména (!), stárnoucího hrudníku ve zbytečných nahoře bez scénách, nevýrazné Smuldersové a kýčovitého konce. Jacku, nevracej se! 50 % [Kino] ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Jack Racher: Nevracej se je již druhý film podle slavného hrdiny Lee Childa. Tento film má ale naproti prvnímu dílu (Poslední výstřel) výrazně jiný styl, výrazně jiný styl vyprávění a nebýt Jacka Reachera nebylo by mezi filmy žádné pojítko. Film celkem dobře utíká a nenudí ani chvilku. Akce je fajn, režie Edwarda Zwicka je jako vždycky dokonalá a celkově je to správný typ filmu který připomíná něco co už 20-30 let nevzniká. Někdy se však postavy začnou chovat tak nelogicky až to bolí (Vím, že sledují tu kradenou kreditku kterou jsem ukradla ale já si stejně tu úklidovou službu objednám). Pořád je to ale fajn film. Otázka je jestli by Jack Reacher ještě dokázal těch pár filmů bavit. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Snímek nabídne slušnou porci akce, ale to samé se nedá říci o příběhu. Ten se měl naplno věnovat Reacherovi (Tom Cruise), který pomáhá majorovi Susan Turner (Cobie Smulders) obviněné ze pionáže. Dějová linka s údajnou Reacherovou dcerou Samathou mohla být úplně vynechána, protože se do filmu moc nehodila. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Rozhodně akčnější než minule, ale pořád tomu chybí štáva ve srovnání s Mission Impossible. Příběhově to není příliš zajímavé, akce není nejhorší, ale je to hold PG 13 , Cruise je pořád fajn, záporák ze stejné jednotky na podobné úrovni byl také solidní, ale to je tak nějak vše. Nenudil jsem se, tedy jako jednohubka Reacher poslouží dobře. 65% ()

Galerie (154)

Zajímavosti (14)

  • V prvom filme je v dave na zastávke človek, ktorý po automobilovej naháňačke dáva Jackovi (Tom Cruise) šiltovku. Podobný muž sa objaví aj v tomto filme, tentoraz však ako taxikár a dáva šiltovku majorke Turnerovej (Cobie Smulders). (zajo91)

Související novinky

PF 2016

PF 2016

24.12.2015

Tak který bude nakonec nejlepší film roku 2015? Revenant: Zmrtvýchvstání nebo Osm hrozných? Nebo ani jeden z nich a do čela žebříčku nej celovečerních filmů roku 2015 se u nás probojují nové Star… (více)

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

Jak to vypadá s Mission: Impossible 6?

20.11.2015

Pátý díl špiónské série Mission: Impossible posbíral chválu od diváků i od kritiků a navíc to byl hit, takže se samozřejmě chystá pokračování. Tom Cruise o něm mluvil už při propagaci pětky, teď se… (více)

Reklama

Reklama