Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (43)

plakát

V bezpečí (2018) (seriál) 

Ze začátku jsme byl dost skeptický, protože ne všechny herecký výkony byly přesvědčivý. Jenže to jsou domněnky. Nakonec zjistíte, že je to ještě víc zamotanější, než jste si do poslední chvíli mysleli. A vyšlo to skvěle! Doporučuji. Akorát role hlavního hrdiny (otce Jenny) jsem si za celou dobu seriálu nevžil. Nevěřil jsem mu jeho výstupy.

plakát

Cizinec (2020) (seriál) 

Vždycky mám problém, když přecházím z amerického snímku na britský. Tentokrát to šlo docela hladce. Na pět hvězdiček to určitě není, protože tam bylo spoustu nepochopitelného jednání. Nicméně tyhle limited series jsou teď v kurzu, a chápu, proč.

plakát

Neuvěřitelná (2019) (seriál) 

Řekl bych, že prvních pět dílů je asi nejlepších. Potom to jde mírně dolů, ale i přes to si myslím, že to bylo hodně kvalitní zpracování docela aktuálního problému. První minuty mě natolik nebavily, že jsem to chtěl vypnout, ale udržel jsem se, teď toho nelituji, naopak.

plakát

Viník (2021) 

Důvod puštění byla asociace k The Call s Halle Berry, který mě tehdy nesmírně potěšil, ale ještě větší, protože Gyllenhaala řadím mezi své nejoblíbenější. Filmy tohoto tipu mě baví. Trochu se obávám, že kdyby tam nehrál, bude to hodně smutných 90 minut.

plakát

Clickbait (2021) (seriál) 

Úplně náhodou jsem na to narazil, a úplně náhodou jsem to zhlédl za jeden den.  Musím říct, že jsem do toho šel naprosto bez očekávání. Jenže tohle byla pecka! Jakože fakt velká pecka.

plakát

Utøya, 22. července (2018) 

Určitě doporučuji verzi Paula Greengrasse ze stejného roku.  Přišla mi daleko propracovanější. :)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

Šestkrát jsem to chtěl ukončit provždy. Ale to hodnocení mě drželo. Začal jsem se chtít koukat u sedmé epizody. Tam se to trochu začalo vybarvovat. Jinak si myslím, že spoustu lidí to vzdá, protože první polovina série je otřesná. Uvidíme, co přijde.