Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Quantum of Solace (2008) 

Hmm, Zlatý Brosnan. Suďte mě, ale myslím to vážně.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Tohle je neuvěřitelné zklamaní. Originál jsem neviděl, ale ani bych nesrovnával. Tešil jsem se na kvalitní sci-fi, ale dostala se mi neuvěřitelná urážka. Je to strašně VÁŽNÉ a přitom je to strašně k smíchu. A scéna kdy Klaatu má velmi vážné sezení s místním mimozemšťanem u McDonald's je skutečný vrchol. Působilo to na mě asi tak, jako kdyby Spielberg do VÁLKY SVĚTŮ nacpal rozhovor mezi dvouma Tripodama na téma "je-li nutné ty ubohé lidi vyhladit" v momentně, kdy si objednávají menu u DriveIn Brurger Kingu, s tím, že by to bylo strašně vážné. Sežrali byste mu to?

plakát

Psycho (1960) 

Hitchcock a jeho slavný horor. Mám rád jeho styl, jeho vypravěčství i jeho um navodit atmosféru. I po téměř půl století má Psycho co říci lidem, kteří ho v současnosti uvidí poprvé a dokáži si představit, co vyvolal před těmi padesáti lety.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Výborná režie a práce s kamerou, skvělí herci a silný cit pro vyprávění. Navíc pro Jennifer Connely mám slabost.

plakát

Pancéřová holka (1995) 

Nemůžu si pomoci, ale bavil jsem se. Ale určitě to není zábava pro každého a uznávám, že to není zas tak dobré, jak to mohlo být. Comics jsem nečetl.

plakát

Meet the Feebles (1989) 

Tohle jsem opravdu nečekal. Nářez. Má to v sobě všechný mé oblíbené žánry od černé komedie po porno.

plakát

Brak (2002) 

Občas se člověk zasměje, ale co naplat, když většina vtipných scén jsou inspirací z jiného filmu a když ne, režie vše zničí. Takže v podstatě (ač znám originální název filmu) musím s tvůrci souhlasit. Je to Brak s velkým B.

plakát

Cesta do zatracení (2002) 

Ačkoli to není "Nejlepší mafianský film od dob Kmotra" jak se píše na propagačních materiálech, jedná se o solidně natočené drama, s perfektní kamerou (mimojiné kameraman tohoto filmu nedávno zemřel), vynikající režií a prostě velmi dobrým Tomem Hanksem. Zdá se mi, že Paul Newman nedostal příliš prostoru. I když jeho výkon je stále také vynikající.