Reklama

Reklama

V roce 2033 shromažďuje společnost Water&Power světové zdroje vody. Jediné dvě věci, které mohou Water&Power zastavit, jsou tank a opravdu odhodlaná dívka. V hlavní roli vystupuje Lori Petty, bezvadná kamera a skvělý humor ve spojení s fantastickým hudebním doprovodem (Belly, Bjork, Devo, Hole, Ice-T, L7 a další) z tohoto filmu dělají ten největší akční hit pod sluncem! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

gudaulin odpad!

všechny recenze uživatele

Sympatická snaha natočit nejhorší komiksovou adaptaci se minula účinkem, protože si maně vzpomínám na dva horší snímky tohoto ražení, a to na Vampirellu a Barb wire, nicméně ani třetí místo není k zahození a na filmeček si vzpomenu, kdykoliv budu potřebovat povzbudit dávicí reflex. Každopádně je dokladem, že komiksový film lze natočit opravdu levně a dovedu si živě představit, že něco podobného by mohlo vznikout i v našich podmínkách, ba si dokonce umím představit, kdo by to režíroval a kdo by do toho vrážel peníze (a upřímně se toho děsím). Celkový dojem: 5 %. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Punkový riot grrrl Mad Max 2 bez koulí ale za to s fištrónem a sexy podáním. Komiksovou předlohu neznám, ale minimálně, co se týče filmových komiksáren, je Tank Girl nejšukadeličtější komiksová hrdinka. Tahle holka si Deadpoolem vytřela pozadí. Lori Petty je skvělá, rozkošná a úchvatná. Líbí se mi ten nadhled a nevážnost, s jakou se to bere. Parádní hudební doprovod a levná futuristická výprava. ()

Reklama

gombarix 

všechny recenze uživatele

Vybral jsem si to v programu víceméně jen kvůli McDowellovi, který tu však neměl moc co hrát a jen odvedl svůj standard psychopatického ultrazlosyna. Jinak i když mě krávoviny často baví, tohle mě moc nechytlo (comics neznám) a největší zajímavostí pro mě byla Naomi Watts jako brýlatá Jet Girl (velice příjemné překvapení:). ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Komiksová anarchie, ne nějak extra dobře natočená, ale s neodolatelnou hlavní postavou. Lorri Petty je v tý roli prostě neodolatelná. Ujetá postapokalyptická punkerka, která bezprostředně všechny stírá a furt si dělá prdel i z überzloducha McDowella. Nedává to ani moc smysl, ale furt jsou tam bezva komiksový vložky a je to prostě fajn. A když si myslíte, že jste viděli všechno, tak se spolčí s klokaníma mutantama :D ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Šílený anarchistický komix s praštěnou punkerskou hrdinkou byl relativně adekvátně adaptován do (polo)šíleného filmu. Pokud ovšem pomineme celou tu ulítlost postapokalyptického světa s nedostatkem vody, nemůže už se opřít o příběh ani zajímavé postavy a jejich vývoj (všebanalizující "rebelka v každé situaci" k srdci nepřiroste, i když si to Lori Petty dává). Akce a filmařské řemeslo také neoslní, obzvlášť, když se (asi i kvůli rozpočtu) náročnější "montáže" či přesuny odehrají jen formou obrázkových předělů obkreslených z předlohy. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (12)

  • Snímek je natočen podle britského komiksu „Tank Girl“ z roku 1988, jehož autory jsou Alan Martin a Jamie Hewlett. (DC_DeteCtive)
  • Když Lorri Petty poprvé viděla náčrt své postavy řekla, „to jsem já, já jsem Tank Girl!“. (Pumiiix)

Reklama

Reklama