Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (85)

plakát

Jurusarezaru mono (2003) 

verze co sem viděl byly dva filmy jeden 95 minut druhej něco přes 100 (s tim že prvních 15 minut byla rekapitulace prvního dílu)

plakát

The Invitation (2015) 

Snad ještě obdivuhodnější než to, jak dlouho ten film zvládá budovat tenzi, aniž by něco konkrétního prozradil, je to, že to nezkazí dramatickým závěrem, ale naopak, ve finále vygraduje vyšinutou atmosféru ještě víc..

plakát

Příliš mladý aby zemřel (1986) 

Gene Simmons coby záporáckej hermafroditní Dan Nekonečný, Robert Englund jako jeho Ovčáček, parta postapo gaunerů jak z Mad Maxe dvojky, lascivní scéna s Vanity a jabkama, šokující odhalení, co se skrývá pod manželskou postelí hrdinovejch rodičů, explodující vožrala na motorce, žvýkací odposlouchávadlo a ne úplně funkční mix plamenometu a laseru. Čistá osmdesátková slast.

plakát

Pán jeskyně (1984) 

Nádherný koncentrát věcí, které byly prudce in v polovině osmdesátek - počítače, Dungeon and Dragons, WASP...

plakát

Vrata do podsvětí (1987) 

Dětský horor + Evil Dead/Night of Demons + metal + Ray Harryhausen. Stranger Things are made of these.

plakát

Odpoledne (2015) 

Tsai Ming-Liang není jen geniální režisér, ale také poněkud obtížně snesitelný sebelítostivý narcistní hypochondr. Odzbrojující, nesoudné a fatálně bezelstné home video, které by mohlo sloužit jako testovací materiál pro studenty psycho(pato)logie. Zároveň skvělá nezáměrná komedie.

plakát

Shock 'Em Dead (1991) 

Z nemožného prodavače pizzy v monstrózního metalistu s okázalým hárem a schopností hrát na speciální obouruční elektrickou kytaru.

plakát

Score (1974) 

Zábavný a zároveň hodně atypický klasický eroťák. Nikde jinde jsem alespoň neviděl, že by se vzájemně prostříhavaly lesbická a gay sexuální scéna.

plakát

Maniac (1934) 

Nejbizarnější agitka na téma duševní choroby ever aneb klasik klasické americké exploatace Dwain Esper znovu zasahuje.