Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (25)

plakát

Tučňáci z Madagaskaru (2014) 

Průměrný animovaný film této doby. Občas dobré vtipy, ale nic extra. Příběh se ke konco celkem táhnul. A jednu hvězdu přidávám za roztomiloučké tučňáky. ^^ jinak na tomto animaku byk take ohromující ten dojemné příběh a že konečně přijali toho chudacka Pakoša tučňáka.

plakát

Ulice Cloverfield 10 (2016) 

Top. Čekám na to pokračování, které by mohlo být lepší, než tento snímek.

plakát

Sinister 2 (2015) 

Trailer vypadal velice slibně, dokonce lépe, než díl první a pak přišlo takové zklamání. Nebylo to ano napínavé a konec se mi zdál uspěchaný a nedořešený. Jen ty lekačky se jim docela povedly, ale na to jaká to byla šmíra jich tam mohlo být víc, jenže to se stejně nebojíte, jen se leknete a účinek hned pomine, stejně tak rychle jsem zapomněla na ten film hned, co jsem vyšla z kina...

plakát

Mimoni (2015) 

Já padouch byl velký, ale opravdu velká boom. Všem se Mimoni líbili, ale samostatný film s nimi? Ne, to už víckrát ne, doufám, že nebude dvojka, ale, že bude pokračování Já padouch. Zklamalo mě to, čekala jsem víc, větší zábavu. A navíc mi to přišlo jako docela brutální pro děti :D.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Já nemám, co vytknout. Tak skvělý, úžasný film, který splnil moje očekávání jsem dlouho neviděla. A taky jsem si vždycky přála vidět film, kde nebude "líbačka", přání se mi splnilo též. Prostě....! Tohle bude můj další oblíbený film.

plakát

Smiley (2012) 

No...jediné, čeho jsem si všimla bylo to, že v záběrech, kde bylo více lidí byl vždy alespoň člověk, co má nad sto kilo.... Ale to asi nebylo podstatou filmu a přesto to bylo zajímavější, než celý koncept toho o co jim šlo. A taky občas utekla nitka příběhu se mi zdá.

plakát

Insidious 3: Počátek (2015) 

Spousty tak zvaných lekaček, bylo jich tam až požehnaně. Hrůzu jste cítili hlavně z toho napětí, které ve vás vyvolají táhnoucí se ulepené scény s chlapíkem, co špatně dýchá. Film byl hlavně napínavý a plný očekávaného vysvětlení, ale...! Ten konec? Hodně akční a zmatený, že se ani nestihlo vysvětlit, proč vlastně byl onen špatně dýchající muž tak posmrtně zlý. Skvělá byla na konci už jen návaznost na první díl Insidious a místy to bylo díky těm dvěma expertům přes strašidla i vtipné.

plakát

Resident Evil: Afterlife (2010) 

Zřejmě měla režie velmi oblíbené zpomalené efekty.... Bylo jich až příliš a zbytečně. Ale jinak není, co vytknout.

plakát

Babovřesky 3 (2015) 

Nejmíň nejhorší díl ze všech tří dílů. Nechápu, jak vůbec někoho mohli donutit tam hrát nebo v horším případě, jak tam mohl někdo hrát dobrovolně?

plakát

Nezvaná (2009) 

Skvělé provedení a na konci jsem málem odpadla z toho, co jsem se dozvěděla všechno. Přesně takové horory, kdy je to na začátku všechno jinak jsou prostě nejlepší.