Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (9)

Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji (2001)

Vždycky mi přišlo, že seriály, které se snažily podat životní příběhy hlavních hrdinů, nepřinesly ke konci nic pozoruhodného, nad čím bych se extra pozastavila, krom toho že ta chodí s tím a ten se rozešel s tamtou a tamti si koupili dům. U Six Feet Under tomu bylo jinak. Každý díl přinesl něco, nad čím jsem se pozastavila a některé díly byly tak silné, že můžu říct, že mě žádný seriál takhle citově nevyždímal a neobohatil zároveň. Poslední epizoda byla skvělým završením a rozhodně zde neplatilo, že s rostoucím počtem sérií by kvalita klesela.

Super drbna

Super drbna (2007)

Já si sledování toho intrikářského světa vyšší společnosti přece jen oblíbila, protože každý díl má spád a dokonce i mezi takovými lidmi můžeme zaslechnout něco, co má myšlenku. A když je těch myšlenek více, dává to dohromady zajímavý koktejl, od kterého málokdy lze oči odtrhnout.

Monty Pythonův létající cirkus

Monty Pythonův létající cirkus (1969)

Nechápu, jak něco tak nemožného, osobitého, bláznivého a smysl postrádajícího mohli tihle chlapíci vytvořit, čímž mi vlastně způsobili pravidelné křeče smíchu pokáždé, kdykoli se objeví na obrazovce.