Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (331)

plakát

Santa se žení (2005) (TV film) odpad!

To, co se dalo v prvním díle vydržet, tak ve vánočním filmu letošního adventu č. 19 se stává podstatně horší. Nechutná umělotina, strašlivé vtipy a herecké výkony + ohavný dabing = vánoční trapnost první kategorie!

plakát

Santa hledá ženu (2004) (TV film) 

Sterilní vánoční film letoška č. 18 vám na tváři úsměv rozhodně nevykouzlí, ale dá se vydržet ;-)

plakát

Co se ještě stalo o Vánocích (2004) 

U vánočního filmu tohoto adventu č. 17 mi překvapivě nevadila 3D animace, se kterou v době vzniku tohoto filmu Disney ještě neuměl na sto procent pracovat, ale prostoduchost většiny příběhů. Od originálu je to na míle daleko ;-)

plakát

Sněhulák a sněžný pes (2012) (TV film) 

Vánoční "film" letoška č. 16 vám asi toho tolik nedá, pokud neznáte originál. Pokud ho totiž znáte, tak pravděpodobně prožijete úžasnou nostalgickou jízdu. Já, jakožto neznalec originálu, jsem si akorát říkal, kdy už to skončí a potichu přidupával do rytmu skvělé hudby od Eshkeriho. Animace je sice slušná, ale dnešního diváka nemá čím zaujmout. Netuším, jestli je česká písnička i v originále, ale ta je slušná a možná někoho i dojme. Dětem to ale nemůže uškodit ;-)

plakát

Santa Claus (1985) 

Vánoční film č. 15 je sterilní a klasická americká pohádka, které tak-nějak odvypráví příběh Santa Clause, ale nic si z toho stejně neodnesete. Herecké výkony průměrné a efekty na tehdejší dobu stejně-tak.

plakát

Co se stalo o Vánocích (1999) 

Vánoční film letošního adventu číslo 14 je krásná kompilace příběhů, které se točí kolem MIckeyho a jeho bandy. Příjemná animace a roztomilé příběhy vám vykouzlí na tváři úsměv a navodí vánoční atmosféru :-) Tudíž, přesně to, co si od vánočního filmu slibujeme.

plakát

Santa je úchyl! (2003) 

K vánočnímu filmu letošního adventu číslo 13 nemám co říct :D

plakát

Veselé Vánoce, Santa Clausi (2001) (TV film) 

Paradoxně mi na vánočním filmu letošního adventu číslo 12 vadila jeho hlavní hvězda, Whoopi. Její postava je nesympatická a trousí jeden trapný vtip za druhým. Její pod-zápletka je neskutečně umělá. Jediná věc na celém filmu, na kterou je radost se koukat je samotný Santa. Příjemný, zábavný a budete ho chtít jednoduše obejmout. Bohužel, celkově se jedná o podprůměrnou rodinou zábavu, kterou přežijete, ale nijak vás nezaujme :(

plakát

Malí rošťáci (2006) 

Přesně jeden z těch filmů, které děti budou milovat a rodiče nenávidět. Já jsem něco mezi, tudíž dávám 3* ;-) Jedno nesympatické a otravné děcko na druhém jsou v zajímavém kontrastu s hvězdami, jako Lewis Black, Kristen Wiig nebo Mindy Kaling. Paul Feig jim všem řekl, ať přehrávají, jak jen můžou. Občas to funguje a občas ne. Jestli se budete mít v plánu obětovat pro radost svého dítěte, tak prosím, ale jako mnohem lepší kompromis mi přijde dítěti pustit tohle u nich v pokoji a vy si budete moc pustit něco kvalitního ;-) PS: Sice se zpožděním, ale jedná se o 11. vánoční film letošního adventu :D

plakát

Vynález zkázy (1958) 

Karla Zemana uznávám jako ikonu, ale jeho filmy mi jednoduše přijdou nudné a veeelice pomalé (i přesto, že mají do hodiny a půl).