Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Amadeus

Amadeus (1984)

Nádhera. Absolutní skvost. A taky počátek mojí lásky k Formanovi. Způsob, jakým do svých filmů zakomponovává hudbu, je geniální. A F. Murray Abraham byl tou nejlepší volbou.

Casablanca

Casablanca (1942)

Hlášky, atmosféra, husí kůže, když Victor Laszlo spustí Marseillaisu, citlivej drsňák Bogart:) Tenhle film je celej zahalenej kouzelným závojem, kterej odděluje svět náš a ten přízračnej svět Casablancy, plnej nepolapitelných hrdinů, lásky, kterou nezničí čas ani rozchod. Stačí jedna hláška a člověku se na tváři objeví úsměv...právě nakoukl za závěs. Here's looking at you, kid.

Butch Cassidy a Sundance Kid

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969)

Četla jsem, že Paul Newman kdysi řekl, že to je film o lásce dvou chlapů. A to je pro mě asi nejhezčí definice tohohle filmovýho skvostu a nádherný oslavy mužskýho přátelství:)

Snídaně u Tiffanyho

Snídaně u Tiffanyho (1961)

Vážně jsem nečekala, že uvidim až takhle nádhernej film. Nadchly mě herecký výkony Audrey i George Pepparda. Čím to, že většina filmů s Audrey je tak kouzelná? Měla neuvěřitelný charisma. Jsem ráda, že hlavní roli nakonec nedostala M.Monroe. Uf, díky za tenhle film..smršť emocí.