Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (17)

plakát

Škola pro mariňáky (2014) (pořad) 

Seriál seznamuje z blízka běžného člověka s životem britských rekrutů. Nic není nahrané, jsou to skutečné záběry, příběhy i životy. Za mě ***** díky exkluzivnímu obsahu.

plakát

Monstrum (2008) 

Tento film mě oslovil jako málokterý, nápad je dobrý a mě se líbí více než třeba Godzila. Na filmu nejvíce zaujme kamera, která je ve stylu Paranormal Activity, Grave Encounters atd. Příběh je vyprávěn ze začátku svižně kdy diváka vtáhne do příběhu, ale později mi naopak připadá, že mohl být delší, protože se v něm řešilo poměrně málo věcí. Například se nedozvíme nic o původu monstra (to se ale třeba změní v pokračování). Za mě je to pěkně natočený film a i díky "handycam" stylu působí mnohem hlouběji než kdyby byl natočen klasicky. Protože mám rád tyhle městské survival filmy dávám mu *****.

plakát

Annabelle (2014) 

Na tenhle kousek jsem se opravdu dlouho těšil a oni mi udělají tohle... Ze začátku jsem si říkal :"Fajn, třeba se to ještě rozjede, dám tomu čas...", ale když si tohle říkáte i ke konci, asi bude něco špatně. Nejdříve pár lekaček které přišly jen tak, bez pořádné přípravy na ně, prostě "baf, zabila jsem tě". Velice předvídatelný děj, u kterého jsem seděl prakticky bez emoce. A hlavní "záporák" černý démonický kozel,l který vraždí a vyvolala ho jakási sekta, to jako vážně? A finále bylo takové ořezané, černoška skočila z okna, ani se ji nepokoušeli zastavit, a všechno se vyřešilo... U filmu jsem párkrát vyprskl smíchy, jako například ve sklepní scénce s výtahem...

plakát

Zmizelá (2014) 

Film u kterého jsem se zapotil více, než u kdejakého horroru. Postupně vtahuje diváka do děje a nabaluje další klíčové informace které postupně odhalují bizarnost, ale zároveň i abnormální promyšlenost celého filmu. Propojení mezi "deníkem", minulostí a současností je tak skvěle navazující že vzbuzuje pocit, že se snad všechny věci opravdu museli stát (i když tomu tak mnohokrát není). Atmosféra postupně houstla a největší zlomy se děly během několika vteřin, ale ten poslední a největší mě odrovnal totálně... Z kina jsem odcházel se svěšenou hlavou a snažil jsem si to urovnat v hlavě.

plakát

Dead Life, The (2014) (amatérský film) 

Rozhodně nejlepší krátký český film se zombie tématikou... :D Skvěle použité efekty, i s nepříznivými podmínkami vypadá film slušně. A pokud bude pokračovat, tak určitě budu sledovat.

plakát

Pod zemí (2014) 

Dlouho jsem se rozhodoval, ale nakonec jsem dal místo tří, čtyři hvězdy za kostru filmu, která je geniální - podzemí, alchymie, brána pekelná... Ale zbytek je slabý. Mohl to být dobrý horor, ale já osobně jsem se nejvíc lekl policisty zasahujícího u vstupu do podzemí a zbylé lekačky byly dost předvídatelné a čekal jsem je. Připadalo mi, jako kdyby režisér řekl "musíme se vejít do jedné a půl hodiny", a oni museli narvat poslední půlhodinu filmu do deseti minut... např.: když šli dolů, trvalo jim to asi půl hodiny, ale když se hlavní hrdinka vracela s kamenem, tak jí to tam a zpět trvalo pět minut. A film skončil s tolika nevysvětlenýma otázkama, že při odchodu z kina jsem měl pocit že ještě druhá polovina filmu chybí. :/ Na druhou stranu byly ve filmu sympatické postavy, svižný děj díky "handcam stylu" a nějaké to napětí v sobě také měl... Jen mě užírá otázka jak? a Proč? k finální scéně...

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Vesmírná řežba, kde nechybí ani pořádná dávka vtipu. Hrdiny jsem si oblíbil během chviličky. Nejsympatyčtější byl podle mě Groot, Vinn Diesel to musel mít s tím dabingem těžké :D. Jenom mi nesedla ta chvilka, kde se "Star Lord" vznášel ve volném vesmíru. Ale mimoto jsem si ten film užil jako málokterý a smál jsem se ještě doma....

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Arrow mě chytil a nechce mě pustit... ze začátku poměrně uvěřitelný příběh dále však mi seriál připomíná staré díly Batmana. Ale co se mi na seriálu dost líbí, je to, že se odehrávají dva příběhy (jako ve Ztracených), první co se dělo na ostrově a druhý ze součastnosti, postupně se vzájemně doplňují a my se dozvídáme stále důležitější věci pro pochopení příběhu.

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Pilotní díl mě uchvátil jako málokterý a celou dobu jsem nespustil oči z obrazovky. Tenhle superhrdina nemá filmově tolik pozornosti jako ti ostatní a já doufám, že se to tímhle kouskem změní.

plakát

Sex Tape (2014) 

Samotný děj tohoto filmu (dosat zpět všechny Ipady, co za poslední roky Segel rozdal), není tak špatný, ale většina myšlenek ve filmu je nedotažená do konce. A celkově mi tento film i přesto, že má jeden a půl hodiny připadá chudší než některé kratší filmy... Na druhou stranu jsem se u filmu i několikrát pořádně zasmál. Takže dávám tři hvězdy za obsazení a originální nápad.