Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (43)

plakát

Discopříběh (1987) 

Dalo by se říci taková česká klasika.. pěkné písničky v podání M. Davida, výborný Potměšil, jinak celkem klasický český film. Pěkná zábava v televizi, ale také žádný zázrak - tři hvězdičky.

plakát

Drive Angry (2011) 

Nicolas Cage s dalším příčeskem, nad kterým zůstává rozum stát :D - kdyby se ten chlap rozhodl jít do hola, jako třeba Willis, tak mu to i sekne, takhle je to jen k smíchu. Ale co se týče filmu - čekal jsem béčko, dostal jsem béčko, které mě navíc i vcelku bavilo - je to sice kravina, ale dobrá kravina :)) Spousta věcí šla určitě udělat lépe, ale už jenom kvůli Williamu Fichterovi a jeho postavě, která je jednoznačně nejlepší na celým filmu, se mé hodnocení vyšplhalo takto vysoko :) 4/5

plakát

Dva světy - The Crossing (2017) (epizoda) 

Četl jste někdo knížku "Temná hmota" od autora jménem Blake Crouch? Ano, to je ten autor, co nám dal předlohu k seriálu Městečko Pines. A proč o tom mluvím? V knížce je hoooodně podobný námět, takže inspirace, nebo rovnou tak trošku ukradnutý nápad? :)

plakát

Hon na čarodějnice (2011) 

Na film jsem se docela těšil, čekal jsem tak nějak hororovou atmosféru a jednu mrchu čarodějnici. Nakonec jsem dostal splácaninu, která postrádala smysl, celý film jsem se v kině nudil. Jediné světlé chvilky filmu byli zhruba uprostřed filmu, kdy "čarodějnice" ukazuje, čeho je schopná. Ovšem celé to prostě na mě působilo jako chabý pokus o dobrodružný film. Nestalo se nic nečekaného, všechno bylo lehce čitelné. No a závěr filmu byl úplně zkažený, který mi zkazil dojem z celého filmu, jinak bych dal filmu snad i hvězdičky tři, ale za to finále si film zaslouží pouze jednu, a to za Roberta Sheehana a za pár pěkných lokací.

plakát

Iron Fist - Iron Fist zuří (2018) (epizoda) 

zajímavá poznámka – věděli jste, že premiérový díl druhé řady (neboli právě tento) se jmenuje právě podle úplně prvního objevení Iron Fista v komixu „Marvel Premiere“ z roku 1974, kde se právě toto číslo jmenuje „The Fury Of Iron Fist“ – viz. http://marvel.wikia.com/wiki/Marvel_Premiere_Vol_1_15 – kdo má zájem, ať si přečte :)

plakát

Jsem číslo čtyři (2011) 

Těšil jsem se, že dostanu solidní sci-fi, ale dostal jsem pouze něco, co bych nazval promrhaným pokusem. Čekal jsem teda daleko víc. Příběh pro 14-ti leté děti jsem prostě nezkousl. Škoda, mohl to být pěknej film.. 2/5

plakát

Kovbojové a vetřelci (2011) 

Mě se to prostě líbilo a hotovo, nevim co všichni máte, čekal jsem normální akční film při kterým se pobavím, a to jsem dostal. U tohoto typu filmu fakt nepotřebuju sáhodlouhé dialogy a bůhvíjak propletené vztahy a děj. Prostě přiletěli mimozemšťani, a my je zabijem, akce, bum, prásk, a je to, to jsem chtěl, to jsem dostal, a jsem nadmíru spokojenej. Nevim co jste čekali..

plakát

K smíchu - Série 1 (2018) (série) 

Tento seriál má hlubokou myšlenku, kterou mnozí z diváků nepochopí, nebo je třeba prvních pár dílů odradí, jelikož je to nuda a zdaleka se nejedná o toho starého Jima, co se jenom pitvořil. Ti, co Jima Carreyho sledují více, v tom mohou vidět možná i jakési nastavené zrcadlo sama sobě. Je to geniální počin, který by si podle mého zasloužil daleko více pozornosti a uznání. Ten vyšší smysl tohoto seriálu je nutné opravdu pochopit a trošku se i nad tím zamyslet.