Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (103)

plakát

Cannibal (2006) 

Snímek dokonalý po všech stránkách. První polovina vůbec není nudná ani trapná ,pokud člověk chce film vnímat jako celek a ne čekat až přijde na lámání chleba :)

plakát

Celníci v akci (2015) (pořad) 

Pokud se bude Reality TV ubírat tímto směrem, bude to v podle mě naprosto v pořádku. Většinou jsou to banální plané poplachy a překročení směrnicí a limitů (provázené nenásilným poklidným procesem zabavování a flastrů ale přece jen Irové nejsou Angličané ani Australani, který si nechávají v podobných profesních pořadech ,relativně srát na hlavu) ale to dokazuje, že například psy Irských celníků jsou velmi kvalitně připraveni (jako kynolog vím o čem mluvím) a vyčuchají i dvě tabletky Modafenu na dně batohu. (ačkoliv znal jsem psy, kteří v kanále vyčuchali jeden Ibalgin). Zavede to člověka do prostředí rozmanité a pro mne zajímavé práce, kterou vykonávají Irské celní orgány striktně, svědomitě a občas vtipně.

plakát

Časopis People vyšetřuje (2016) (seriál) 

V porovnání s tím hnojem, co servíruje divákům ID Xtra je to relativně povedené, epizoda Sériový vrah z Long Islandu byla možná tříhvězdičková.. Ale.. Nelíbí se mi přístup, který láká šokujícími fakty a blá blá blá... Půlka z věcí nedává smysl, pokládat si kriminalistické otázky (pokud nevíte co znamená tento pojem, možná Vás to doopravdy chytne) je uplně zbytečné. Prostě vyšetřovatelé jsou v koncích, stopa dávno vychladla a co teď? S fanfárami přijde tato reklama na People magazine (chápu jakékoliv snahy zastavit úpadek tištěného slova) který téměř garantuje pikantní fakta, mrazivé okolnosti, blá blá blá. Následuje pouze rekapitulace za vydatné podpory dramatizace a samoúčelnosti. Nic nového se nedozvíme, People s ničím nepohne. Naopak, nenazývá věci pravými jmény.. vyšetřovací verze se tu prezentují jako obvinění a celé to na mě působí jako náznak toho, že média jsou mocnější, chytřejší a prostě tak nějak lepší, než OČTŘ. Policie totiž nemá žádný zájem a hlavně schopnosti něco objasnit :D ale jakmile se do toho vloží kabelovka, tak nám pravda začne vylejzat :D leda hovno

plakát

Deadline: Vyšetřování s Tamron Hallovou (2013) (pořad) odpad!

Tým reportérů s rozsáhlými znalostmi prosazování zákona ? Myslel jsem, že takovéto zaměstnance má výhradně Prima TV. Tamron je pohledná, o tom žádná.. její zesnulá sestra (kterou sama zavraždila) ale nestačí k přesvědčení náročného tuzemského diváka ke sledování této relace. Empatická křeč v obličeji, hezké oblečení a slušivý účes stačí do Pošty pro tebe, ne na hraní si na Law enforcement :D :D prosazovatelé zákona po celém světě musejí mít nevysvětlitelný průjem čtvrtého stupně po každé odvysílané epizodě. O pozůstalých a obětech zločinů, které Tamron ,,rekapituluje" snad ani není potřeba hovořit.

plakát

Dobrodružná kriminalistika (1997) (seriál) 

Kdyby pořadem neprováděl Graham Greene, ale někdo důvěryhodný, byl by to pětihvězdičkový seriál.

plakát

Duchové Shepherdstownu (2016) (seriál) odpad!

Úvodní slovo šéfa policie: ,,Můžete se na to zeptat kteréhokoliv obyvatele..toto je město ve kterém straší nejvíce v celém státu. Když nám volají je z jejich hlasů slyšet hysterie, tyto věci jsou opravdu skutečné. Za svých 35 let praxe jsem nic podobného neviděl. V poslední době počet podivných hovorů velmi vzrostl... je jich tolik, že je nimi naše oddělení úplně zahlcené !!!!!!!!!!!! A tak jsem musel udělat to, co žádné oddělení nikdy ještě neudělalo. Sestavil jsem tým nejlepších vyšetřovatelů paranormálních jevů ve státě, aby nám s těmito nezvyklými případy pomohl." Jsem asi mírně úzkoprsý, ale není tohle náhodou tak totální pičovina? a servírovaná jako dokument ? Pozměnily jsme prej jména a obsahuje to dramatizace? To už neexistují žádné hranice soudnosti? Veselá RIMIKINO, ty jsi tomu dala 5 hvězd? tvoje buranská emoční nestabilita ti nedovolila zaznamenat, že z tebe hned v první minutě začnou dělat uplnou kundu?

plakát

Fantom Amsterdamu (1988) 

Jsem nadšen, skvěle mě to pobavilo a ani na vteřinu jsem se nenudil. Zajímavé byly výkony kaskadéru při honičkách, až na závěr honičky na člunech, kde bylo použito zrychlení (na celkovou úroveň filmu velmi nešetrně) a pár kousků se čluny jedoucími po souši a skokem přes most.. to ale není důvod proč to nevidět :)

plakát

Garth Marenghi: Nemocnice na kraji světa (2004) (seriál) 

Hotovo, zamiloval jsem se na první pohled. Tohle je přesně ta bizardnost u které se chci pobavit. Je pravdou, že první díl je opravdu silný a ty ostatní na něj už nemají.. Důvod proč to sledovat je jako obvykle ten, že takový úlet se prostě každý den du ruky člověku nedostane.10/10

plakát

Hei tai yang: Nan Jing da tu sha (1995) 

Velmi oceňuji brutální násilí zobrazené do detailu a tudíž je tento film pro mne jasnou trefou do černého. 10/10. Ať si asiati dělají a točí co chtějí, oni se do nás taky neserou. Asie je kontinent genocidy, která se ve dvacátém století nevyhla téměř žádné z jejích států, to je prostě fakt a tak to bylo včera, předvčírem, před tejdnem, před dvaceti lety.... Tomu filmu prostě nic nezchází :)

plakát

Hitman: Agent 47 (2015) 

Říkal sem si, že koukám na nejlepší film co Uwe Boll natočil! a pak pořádně koukám co xindl to kur.. pojem Hitman a von to ne-e Uwe Boll. :D prase.