Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (7)

plakát

Mezi náhrobními kameny (2014) 

Nic zvláštního, děj celkem zajímavý, ale člověk nějak čeká, že se staně něco nečekaného... Od tohoto druhu filmu čekám, že mě konec filmu překvapí, šokuje, nedá mi spát. Bohužel u tohoto filmu mě konec hodně zklamal. Prostě obyčejný akční thriller.

plakát

October Baby (2011) 

Z počátku jsem si říkala: Obyčejná americká klasika, ale postupně se film dostává hlouběji do duše dívky, která v sobě nese pocit nechtěného, odmítnutého dítěte. Krásný film o tom, jak odmítnutí dítěte ma vliv jak na psychiku matky tak i dítěte. Krásné vyznání na konci během titulků. Nechce se tomu věřit, ale je to reálný příběh. Doporučuji hlavně těm, kteří nemají jasno jestli jsou pro nebo proti dobrovolnému potratu a také pro ty, kteří jsou názoru, že nenarozené dítě je pouze nějaká buňka!

plakát

Noc s králem (2006) 

Krásné ztvárnění biblického příběhu o Ester, která je jedna z mých oblíbených biblických postav. Příběh i film poukazují na to, kolik odvahy mají některé ženy (přestoupit nezvaná před krále hrozilo v té době smrtí) a hlavně co vše se dokáže, když se důvěřuje Bohu... Krásný, dojemný příběh o odvaze, vnitřní kráse ženy a důvěře v Boha.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Dlouho jsem se tolik nezasmála jako u této komedie. Absurdní situace, které zažívá celá rodina jsou opravdu velmi směšné a člověk se chytá za břicho. Smíšená manželství ve Francii jsou podle mně hodně populární a né vždy s nimi rodina souhlasí. Doporučuji se podívat na tuto komedii v původním znění s titulkami!

plakát

Noe (2014) 

Film mně bohužel zklamal. Doufala jsem, že to bude trošku podobné reálnému příběhu z Bible. Režisér si se svou fantazii hezky pohrál. I kdybych nehleděla na to, že film není podle skutečného příběhu, tak jako sci-fi film mně taky vůbec nezaujal. Efekty nic moc a některé scény se mi zdály až moc umělé.

plakát

Prázdniny (2006) 

Film, u kterého se dá vypnout a relaxovat. Velmi zajímavý (ikdyž nereálný, ale o to v romantických filmech jde) děj a příjemná atmosféra filmu. Jeden z mála romantických filmů, které můžu vidět několikrát a nenudím se u něho.

plakát

Tylko mnie kochaj (2006) 

Mám ráda polské filmy, ale romatické se jim né vždy podaří. Neplatí to ale o tomto filmu, který se mi moc líbí. Možná to bude hlavní herečkou, která stvárnila malou Michalinu. Rozkošná a přitom svérázná holčička, která ví co chce a umí všechny ohromit svým úsměvem. Kdybych neznala herce, tak si myslím, že film je americký. Opravdu se jim tento film povedl!