Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Po takových číslech, kterými se to tu pyšní, jsem tedy pod nátlakem svolil a shlédl i druhý díl. Předem říkám, že nejsem rozhodně cílová skupina tohoto a jemu podobných snímků. Takže, kde začít, dějem - určitě ne, protože ten celý film postrádá, postavami - 2 zaměnitelní borci a jeden mladý thor, ze kterého pak zůstane doktor Selvig, 2 mladé bréci jako křoví, které tam vlastně nemusí ani být a na závěr andy garcia, kterého štáb zřejmě zaskočil na dovolené a ferrero roCHer nebo to co z ní pod nánosem umělé hmoty zbylo. Film "zachraňují" Amanda a Lilly na které je alespoň pěkný pohled a stará parta spíše díky tomu, že se jedná o výborné herce. Atmosféra nula a humor jakbysmet. Takže díky, krásné písničky od ABBY si příště pustím pouze audio.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Je to takové nijace divné, hodně připomínající prvního Kapitána. 2 hvězdy jdou pro nádhernou, skvostnou a ve všech směrech dokonalou Gal Gadot.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

Představení všech členů a soundtrack jsou perfektní a donutí vás se těšit na další části filmu. Jasně Willovi to střílí a Margotka je hned na druhém místě sexy lepých komiksových děv hned za Natašou a Dianovou, které svádí na prvním místě boj v neuvěřitelných pozicích (bojových samozřejmě), ale co pak? Tohle je film o bandě padouchů, grázlů, ztracených existencích, kteří jsou nasazeni pro úkoly, kde se počítá s tím, že umřou. TAKŽE se ptám, kde je padouch, pokud jím není ta snědá paní, ze které jediné šel strach a HLAVNĚ naše badass partička řeší svoje důvody a chtějí nám ukázat, že vlastně nejsou tak zlí a přestože se znají chvíli, tak už zde máme tvoření rodinné atmosféry, jako really? Ve světle deadpoola, který šel za hranu a fungovalo to, zde DC promarnili obrovskou šanci.

plakát

Spider-Man 3 (2007) 

Takhle mi zmrvit Venoma, to vám pane Raimi nezapomenu!!!

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Stylisticky krásné, postavy příjemné, všechno hezké, já vlastně nevím, proč dávám jen 3 hvězdy, ale k vyššímu hodnocení mi zde něco chybělo.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

SPOILER co k tomu napsat, nejdříve zde máme batmana a emzáka, střih, wonder woman rozdávající si to s pár chlapi, střih, amazonky, střih, island, střih, alfréda, střih, kyborga střih batmana a wonder woman střih .....vlastně ani nevíte co se kolem stalo a už se jde na tvoření týmu, kde ty postavy zapadnou do týmu, protože tam prostě mají být a nikoho už nezajímá proč a jak, natož něco o jejich původu a vzájemných vztazích, a tam jsou tu skoro všichni spolu a hledají 3 teserakty trošku si zablbnou s pánem s rohama, který si je všechny maže na chleba, pak je napadne vzbudit S-lipáče, který si s nima vytře řit, načež si odletí do buranova ke kukuřici. Poté jdou do DC Sokovie, kde opět dostávájí na prdel, než nám přiletí big ASS (S) a pána s rohama odstřelí do pryč během chvíle a všichni se mají rádi SPOILER ..... PS: 1 hvězda za krásnou tvář Gal Gadot, 2 hvězda za všechny ostatní krásné části Gal Gadot

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Skvělý počin, který v žádné části nenudí. Výborně natočené krimi o sortě vrahů, kteří žili na našem území. Herecké obsazení je vynikající, nejlepší známku musím dát Janu Dolanskému, kterého už ale nemůžu vidět v žádné kladné roli, protože jen čekám, kdy si začne hrát s kuličkou a zbraní.

plakát

Bolero (2004) 

"Sama si za to mohla..." plus pár dalších hlášek, ze kterých mrazí, to, že se tato událost stala na Slovensku dává příběhu punc určité syrovosti. Výborný výkon od Anny Polívkové. A to je asi tak všechno, co tento příběh obsahuje. Jednotvárná hudba, která mě v půlce filmu už začínala lézt na nervy plus taneční prostřihy (které bych taky zredukoval na polovinu). Příběh jeden svým pomalejším tempem, kdy si někdo povídá a v poslední půl hodině sledujeme rychlé dopadení zlosynů. Co bylo asi vůbec nejhorší, tak rozhodně výkony dvou mladých policistů a kamarádky oběti, kdy jsem si v určitých chvílích říkal jestli jsou v tom filmu, jako vtipný doplněk nebo jsou jejich role myšleny vážně. Je to škoda, mohla to být super česká krimi, takto je to film, který si člověk zhlédne, neurazí ho a vidět znovu ho nepotřebuje.

plakát

Captain America: Návrat prvního Avengera (2014) 

Po pro mě průměrné jedničce a po tom, co v avengers nedostal tolik prostoru, tak jsem od kapitána v jeho druhém pokračování tolik neočekával. O to víc jsem nadšený, jak se winter soldier povedl. Kapitán/Human torch Evans sice stále v některých scénách vypadá, že neumí do 5 napočítat, ale oproti výše zmíněným filmům je to zde sníženo na minimum. Bojové scény se mi zdají hezky přehledné a jsou dobře zvládnuty. Celkově se mi líbí obsazení vedlejších postav. 5 hvězd nedávám jen proto, že winter soldier jakožto hlavní záporák, zde díky ději nemusí prakticky být a i tak vás ten film baví a já se přeci jen těšil na tohoto sovětského zabijáka, jak to zavaří celému S.H.I.E.L.D.u. To, že se vše stihne vždy na poslední vteřinu mě u komiksových filmů už nedokáže ani rozhodit, takže suma sumárum výborná akce, skvělé souboje, vedlejší postavy, které mi sem všechny pasovaly, sexy scarllet, zkrátka jedno z nejlepší co z marveláckého universa zatím vzešlo :)

plakát

Kick-Ass (2010) 

Pro mě byl tento film jedním z největším překvapení. Výborná myšlenka "proč ještě nikdo nezkusil být superhrdina", skvělá akce a akční scény, především s mladou fialovou slečnou. Hlavnímu hrdinovi to looserovství a nadšení s chutí věřím a jeho úhlavní soupeř "McLovin" též nemá chybu. Je tu tolik výborných scén, že ani nevím, kterou tu vyzdvihnout. Zkrátka a jednoduše takový "nářez" jsem opravdu nečekal.