Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Marvels (2023) 

Lepší než poslední Thor, horší než všechno ostatní.

plakát

Medvídek Pú: Krev a med (2023) 

Medvěďi tento rok nastavují laťky v kinech opravdu vysoko, a tak se obávám že po těhle posledních filmových zážitcích, (Medvídek pú a medvěd na koksu) se mé nároky na filmy natolik zvýší, že už nedokážu ocenit ani sebelepší film. Nezbývá mi tedy nic, než čekat na pokračování tohoto masterpiecu a těšit se co si na nás tvůrci připraví příště.

plakát

Like Haf (2022) (pořad) odpad!

#vraťteteddyho

plakát

Cruella (2021) 

Rok a půl jsem tento film odkládal a vůbec se mi do něj nechtělo, ať už kvůli delší stopáži a nebo kvůli tomu že starší filmy o dalmatínech a příběh Cruelly mě nikdy nějak moc nezajímal. Nakonec mě obsazení přesvědčilo abych se na film podíval a musím říct že Disney tady opravdu neskutečně překvapilo. Obsazení do role Cruelly famozní Emmou Stone funguje na výbornou, stejně jako obsazení druhé Emmy do role baronky. Obě dvě postavy si kradou téměř celou stopáž filmu pro sebe a s pomocí skvělé hudby, kostýmů a celkového vizuálu  se na film strašně dobře koukalo............... P.S. ta Emma Stone je tady faaaaaaaaaakt skvělá!

plakát

Živí mrtví - Série 11 (2021) (série) 

I když seriál The Walking Dead s každou novější sérií už nemá takové kvality a kouzlo jako dříve, tak mě to bavilo až do teď. 11 sérii považuji za poměrně povedenou. Hltal jsem u ní každý moment abych si užil těch posledních pár epizod s postavami se kterými jsem strávil několik let u obrazovky mého oblíbeného seriálu. I přes to jsem mírně zklamán jaké zakončení se tomuto oblíbenému seriálu dostalo. 11 série místo toho aby od začátku směřovala k nějakému "velkolepému" konci, který by si jak seriál tak fanoušci seriálu zasloužili, dělá přesně to co všechny předchozí série, rozvíjí příběh stále dál a k plno neuzavřeným věcem přidává akorát další. Téměř celou sérii až do poslední epizody nenaznačuje téměř nic tomu, že by se seriál měl blížit ke svému konci. Teprve až v posledním díle se snaží nejprve uzavřít všechny zápletky této série a pak teprve nějaké zakončení seriálu, které kvůli tomu působí tak nějak rychle a lehce odfláknutě. Rozhodně tohle nebylo zakončení které bych si od takového velkého seriálu představoval, minimálně né pro postavy kterým se nedostane spin-offů v podobě vlastních miniseriálů. I přes to že posledních pár sérií to se seriálem občas šlo nahoru a dolu,  tak jsem rád že jsem mohl strávit plno hodin sledováním tohoto skvělého příběhu a těším se na další Spin-Offy ze světa Walking Dead. "We’re the Ones Who Live."

plakát

Like House (2021) (pořad) 

#teamJenis :DDDD

plakát

Free to Play (2014) 

Průměrný dokument o profesionálním hraní počítačových her, který zaznamenává život tří hráčů, kteří se svým týmem bojují o výhru turnaje s hlavní cenou 1 600 000 dolarů ve hře Dota 2. I když Dotu nehraju tak mě dokument, který ukazuje že i hráním her na počítači se dá uživit, zaujal a je vidět jak esport rok od roku roste.