Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (443)

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Všechno je větší, silnější, nelogičtější, nesympatičtější... Zkrátka, částečně to vykrádá původní film, ale prakticky to nepřidává nic nového. A ti vesmírní psi, to bylo spíše k smíchu. No nic, další zbytečný film.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Ano, má to své chyby, ale jinak je to velmi zdařilá adaptace. Má to příjemnou atmosféru, takže zamrzí jen lehce odbyté představení všech zúčastněných a jejich motivů.

plakát

Nekonečný příběh 2 (1989) 

Jak to jen říct. Je to hrozné. Herci jsou velmi špatní, triky i na svou dobu příšerné, dabing taky hrůza. A giganti? To má jako nahánět hrůzu? Vlastně nahání, ale spíš svým neumětelstvím.

plakát

Ready Player One: Hra začíná (2018) 

Tak takhle to už u některých vypadá. Utíkají do online světa. Ve filmu to byli snad všichni a mělo to své důsledky. Dobré vidět, jak to taky může skončit. Nicméně film jako takový potěší hromadou odkazů na jiné filmy a další záležitosti. Třeba Kubrickovo Shining fakt potěšilo, stejně tak Železný obr. Dějově je to svižné a sice by se pár nelogičností našlo, ale i tak jako pěkné varování před příliš online světem moc dobré.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Takové Futuretro můžu. Herci hrají skvěle, jen to finále by mohli být o něco lépe využito. Ale i tak spokojenost.

plakát

Paprika (2006) 

Těžko popsat. Je to hodně barevné, má to pěknou hudbu, ale je velmi těžké se v tom všem vyznat.

plakát

Úsměvy smutných mužů (2018) 

Silný příběh o tom, kam se člověk může "dopracovat". Herecky velmi povedené, kdy některé momenty vyčnívají, například příjezdy do léčebny. Možná to chtělo v některých pasážích trochu přitvrdit, jinde možná trochu dovysvětlit, ale celkový dojem velmi dobrý.

plakát

Frasier (1993) (seriál) 

Dle mého minimálně na ČSFD podceněný seriál. Neuvěřitelně vtipný, takový laskavý, snobský humor, navíc skvěle nadabovaný. Každá figurka je výjimečná, zamilovaný Niles je však o malinko výše. Vždycky se rád podívám ;)

plakát

Méďa Béďa (2010) 

Po všech stránkách průměrný film. Přežil jsem ho celkem v pohodě, na druhou stranu jsem nebyl nijak extra obohacen. Takže to prošumí kolem a neurazí. Toť vše.