Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (35)

plakát

Kolonie (2013) 

Hluboké zklamání, dost to připomínalo Pandorum, nicméně hooodně z dálky. Nezaujalo mě ani zpracování, ani dialogy a od Paxtona a Fishburneho jsem čekal trochu více. Bohužel.

plakát

Skinwalker Ranch (2013) 

Jsem celkem překvapen, variace na dané téma mě zaujala více než třeba u Dark Skies, na druhou stranu jsem trochu nepochopil, nebo mi spíše unikla ona pointa, zda šlo o mimozemšťany nebo Skinwalkera (nebo obojí?). Toto dilema jaksi ubralo jednu hvězdu. Jinak atmosféra celkem hutná a efekty (sice nic extra) na tento typ filmu taky celkem slušný. Co mě nevíce vyděsilo, byl ten nechutnej, obrovskej pavouk, co se mihnul v jednom záběru, při zkoumání divných zvuků ve stodole. Brrrr...

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Je to prostě DOBRÝÝÝ!!! Vynikající seriál, vynikající postavy, vynikající děj... co dodat.

plakát

Elita (2001) 

Viva Open Source....

plakát

Zlo přichází (1983) 

Ano, natočit film podle knihy Raye Bradburyho je hoodně obtížný úkol, ale já jsem spokojen. Film mě dokázal udržet u obrazovky, což se u některých dnešních filmů říci nedá. Možná, že kdybych nečetl knihu, tak by mě film oslovil více. Tězko říci. V každé případě doporučuji přečíst knihu!!!

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Nemohu si pomoci, ale tahle Smrtonosná past je... divná... až absurdní. Nenadchlo mě vůbec nic. Ani herci, ani akce (až na vyjímky, proto dvě hvězdy) a už vůbec ne děj. Jednoznačně nejslabší Smrtonasná past.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Nejlepší ze všech tří dílů. Akce, humor, výborní záporáci.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Jak bych jen tento film ohodnotil? První hodina tohoto filmu mě jaksi s***a. Druhá mě nutila přemýšlet. U třetí jsem brečel samotnou extází. Naprosto perfektně pojatý snímek, kde hudební složka rve mé srdce na kusy a o hereckých výronech ani nemluvím. Jedno s nejlepších děl roku 2012. Nemám co dodat. Nevidím jinou možnost než si tuto filmovou extázi prožít na vlastní kůži.