Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (124)

plakát

Dragonball: Evoluce (2009) 

Očekával jsem strašný propadák, ale nakonec jsem byl příjemně překvapen. Navíc James Marsters jako hlavní záporák a skvělý Yun-Fat Chow.

plakát

Pohyblivý terč (1996) 

Jeden z lepších kousků v Michaelově kariéře, ale jako obvykle žádná sláva.

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Velmi hořké drama se skvělým smyslem pro humor.

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Prvních pár řad obsahovalo samé parádní hororové epizody za které bych rozhodně dal 5 hvěziček. Později se bohužel lovení monster přesunulo na vedlejší kolej a nejnovější řady jsou spíš už jen umělé natahování (původně byla smlouva pro herce na 5 let). Ať je to jakkoliv, pro Jareda a Jensena jsou to rozhodně životní seriálové role. Jinak osobně jsem si nejvíce oblíbil postavu Bobbyho (Jim Beaver).

plakát

Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace (2004) 

Tohle "volné pokračování" nemělo nikdy spatřit světlo světa. Richard Burgi sice dělal, co mohl, ale tenhle průs.. prostě zachránit nešlo. S původním filmem to mělo velmi málo společného a provedení nestálo také za nic.

plakát

Hvězdná pěchota (1997) 

Dnes již klasika mezi Sci-Fi, kterou určitě zná každý fanoušek žánru, ale i většina ostatních o tomto snímku minimálně slyšela. Ve zkratce... Krvavá jatka prokládaná humorem a akcí, originální příběh a propracované efekty - prostě vše, jak má být.

plakát

Alej zatracení (1977) 

Jedna hvězdička za Landmastera a druhá za hudbu Jerryho Goldsmithe - zbytek stojí za prd, přestože postapokalyptické filmy mám rád a obvykle jsem jim ochoten odpustit kdejaké chyby :(

plakát

PanMáma (2013) (seriál) odpad!

Asi mi tenhle styl humoru prostě nesedí, ale přišlo mi to trapné a hloupé. Čekám přesun z Novy na Nova Cinema a brzy poté úplné zrušení...

plakát

Nebesa smrti (2010) 

Neuvěřitelné... nevzpomínám si, kdy naposledy jsem viděl film, kde jsem všem hlavním postavám tolik přál smrt, protože byly neskutečně nepříjemné a debilní v jednom. Tenhle kousek již nikdy víc. Jediné, co si zaslouží pár hvězdiček, jsou efekty.

plakát

Liga výjimečných (2003) 

Nezáleží na tom, že je tenhle film plný chyb a nesmyslů. Mám ho prostě rád, podobně jako další hrdinské týmovky.