Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Nejvyšší nabídka

Nejvyšší nabídka (2013)

Když jsem na tento film viděl poprvé trailer, měl na mě film možná i trochu hororový nádech a představa, že vás z poza zdi v obrazech někdo sleduje byla docela zajímavá. No naštěstí to žádný horor nebyl a film se velice povedl. Do jisté doby jsem byl napnutý jak struna kytary. Bohužel v posledních pár minutách kdy se Virgil (Geoffrey Rush) vrací ze své poslední aukce v Londýně, jsem už tak nějak tušil co bude následovat ale pořád jsem tak nějak doufal, že Virgil otevře svoji místnost s obrazy svých panen a bude tam na něj čekat jeho Claire ale bohužel odhadl jsem konec dobře a film dopadl tak jak jsem doufal, že nedopadne. Parádní snímek 5 hvězd.

Warrior

Warrior (2011)

Díky tomuto filmu jsem si nějak více všiml Toma Hardyho a od té doby patří mezi mé velmi oblíbené herce. Ztvárnění Tommyho válečného dezertéra a správné ringové mlátičky mu neuvěřitelným způsobem sedlo. Dávám filmu 5 hvězd.

Big Lebowski

Big Lebowski (1998)

Big Lebowski je pro mě filmová rarita. Není co vytknout, jde zde jen vše vychválit. Dávám 5 hvězd a myslím, že zaslouženě. Nemohu než jen doporučit. Pro mě skvost mezi filmy. A Jeff Bridges jako nezaměstnaný flákač, povaleč, pijan a hráč bowlingu mě prostě dostává. A hlášky Johna Goodmana na bowlingu sou nezapomenutelný. "Sem tady jedinej kdo nes*re na všechny pravidla ? Napiš si nulu ! Smokey příteli napiš si osmičku a bude tě to bolet... budeš pod drnem." A spousta další super hlášek. Kdo tento skvost neviděl, určitě by to měl napravit.