Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Western
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Warcraft: První střet (2016) 

Čekal jsem propadák na základně co jsem se doslechl od hráčů Warcraftu. Před rokem, jsem si jen tak z hecu zapařil Gold edition Warcraft ve full versi pěkně od začátku do konce. Vychutnat si ten příběh a na to jak se tvůrci zhostili jeho ztvárnění do filmu jsem se nemohl dočkat hlavně se strachem? Nemůžu nic než jen pochválit za dobře odvedenou práci. ;) Klobouk dolů, výborně zpracovaný děj, tak aby to bavilo diváka ,který hru nikdy nehrál a zároveň jako fanouška hry. Akce, efekty, kvalitní neodfláknuté bitky, i pár dojáků se tam vešlo, prostě nic co bych vytkl. Za mě 10/10 a nemůžu se dočkat pokračování o to s větším strachem, aby stejně navázalo výborně odvedené první části, gratuluji.

plakát

Slídil (2014) 

Film stojí hlavně na hereckém výkonu Jake Gyllenhaal, nenudil jsem se ani minutu ;) příběh také ujde a nic podobného jsem tu neviděl tak že to přidává filmu neokoukatelnost hlavně příběhem

plakát

Zátah 2 (2014) 

akční super masakrozní od začátku až do konce ulítlé monstrozní bitky až do konce. A jak je laťka od začátku nastavená, tak je potřeba to dotáhnout až do konce ;) akční oddechovka doporučuji vyrůstali jsme na větších pičovinách ;)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Kdyby posraly film - životopis s tokovým příběhem, tak už bych si opravdu myslel že bůh neexistuje je to opravdu opravdu velice ,,povedený,, - se ani nedá říct!! spíše ,,nezpackaný,, životopis Alana Turinga , navíc výborné obsazení hlavního hrdiny - Benedict Cumberbatch, lepšího herce do této role asi nenajdeme za mě 5 hvězd od začátku až do konce! ;)

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Mělo to na můj vkus až moc velký ohlas a pak mě to trochu nudilo, příběh ,herci, akce- prostě klasika žádná velká paráda. Za mě jednou se to dá vidět dávám slabé 4 hvězdy něco mi tam chybělo hmm asi moc uspěchaný vývoj děje nemohl jsem se do filmu ponořit :-(

plakát

Zmizelá (2014) 

Výborný škoda že od poloviny filmu jsem už dokázal předpokládat nastávající děj ale zhrozil jsem se jak se podobá hlavní ženská postava mojí manželce, tak že jsem nemohl dát 5 hvězd ale jenom 4 ;-D ale kdo má podobnou manželku jako já a Nick, tak aspoň dobrý návod na co si má dávat pozor!!

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Fanda do trabantů sice nejsem ale docela jsem se bavil ti naši patlalové s větší dávkou štěstí než rozumu společně s pšonkama a Slovákem na motorce, taky dobré pako se hledali všichni ;-D!!! docela skouleli pěknou koukatelnou výpravičku doporučuji a dávám krásné 4 hvězdy ;)

plakát

EXODUS: Bohové a králové (2014) 

Jako historický film by to nebylo špatný,výborní herci i jejich výkony hlavní problém je v tom, že to stojí na Mojžíšovi tyto filmy se většinou vždy potáží se zlou! Jak to má za sebou takto velký příběh omílaný všemi směry od počátku moderního vědomí ,kdy si lidstvo začalo vymýšlet pohádky o prorocích různých náboženství atd... ale špatný to není když nebudete lpět na propracovanosti příběhu- potažmo Mojžíše ;-D

plakát

Jupiter vychází (2015) 

K tomu to se nedá moc co říct něž že úplná hrůza to není! Jednou se to dá vidět ;) tři hvězdy za efekty a těch pár slavnějších herců co se s tím svezly směrem dolů :-D

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Škoda že ta jednička byla tak dobrá :-D no co dodat , špatné to určitě není jen odflákli záporáky bandou robotů a na to že hlavní záporák se vlastně oddělal sám svým vynálezem, tak bych to shrnul za čtyři hvězdy. S tím že jednička je jednička a dvojka je momentálně dvojka :-D ale určitě se nudit nebudete doporučuji.