Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Recenze (938)

plakát

Rod Draka - Potomci draka (2022) (epizoda) 

Genderově a rasově vyvážená hyperkorektní sračka bez zajímavého děje, zato plná hnusných a nesympatických opičích ksichtů béčkových herců bůhví z které prdele vytažených. Casting dělal totální idiot zřejmě. Že by za ty prachy nemohli najít nikoho lepšího než tuhle sebranku, která je vám celá naprosto ukradená? Zatímco LOTR i GOT měly vynikající zajímavé (byť taky skoro všechny neznámé) herce i děj co vtáhnul hned od začátku, tady dva dny po shlédnutí nemám už v hlavě nic. Pro mě zklamání roku. A co jsem viděl ukázky ze seriálového LOTR, obávám se, že to bude to samé  :(   PS: a ten negr s bílou parukou je fakt na poblití, stejně jako český dabing na úrovni Ordinace v růžové zahradě - fuj!

plakát

Simpsonovi - Série 34 (2022) (série) odpad!

Tenhle zoufalý, nudný a nevtipný blábol, koupený a dokurvený mikymauzím korporátem nemá s původním geniálním seriálem už naprosto nic společného. Tvůrci by měli mít soudnost a tuhle agonii už konečně ukončit.

plakát

Cyrano (2021) 

Ty vole Cyrano jako muzikál s trpaslíkem a Christiana hraje zase negr? To už si děláte fakt prdel. Díky, ale myslím, že tohle dílko si nechám s radostí ujít...

plakát

Hlava Medúzy - Tajemství umírajícího lesa (2021) (epizoda) 

Zatím díl, který mě bavil asi nejvíc. Přesun na dědinu a do lesa seriálu prospěl a přidal na atmosféře. Zapeklité vztahy mezi lidmi, dobré herecké obsazení. Vlasáková, Vašut i Hauser z Provázku (proč tu není uvedený?)hrají super Hlavně Vlasáková teda. Jinak trochu mě namíchává, že v titulcích na konci seriálu se neuvádí, kdo koho hraje - to fakt miluju. Asi to má být cool?

plakát

Old Henry (2021) 

Nelson je výbornej - na neznámého herce velmi solidní výkon. Jeho syn je ovšem na facku a závěrečné odhalení trochu přitažené za vlasy a vlastně zbytečné - mohl to bejt klidně no name pistolník a vyznění bude stejné. Nicméně fakt, že chlápek má bejt hrozně zkušenej a chytrej, přitom vymýšlí totální pičovyny, které ohrozí všechno co do té doby vybudoval.

plakát

Poslední souboj (2021) 

Doprdele Ridley - proč pořád točíš tak zkurveně předlouhý kusy? Proč? A i když už si vybereš dobrý téma, musíš do dvou zásadních rolí obsadit dva nejslizštější a nejnesympatičtější herce poslední dekády? Tím myslím samozřejmě Benyho Afflecků a Matta Démona, kterej i kdyby hrál sebekladnější roli, stejnak se mi z něho bude obracet žaludek. No nebýt těchto mínusů, je to jinak celkem dobrá historická dráma, s několika slušnými řežbami, obohacená chytrým scénářem, rozděleným na tři části z pohledu každé ze tří hlavních postav. Nápad to není zcela nový - nicméně tady mě bavil zatím nejvíce. PS: jen mě trochu udivilo, jak dlouho někdo může krvácet z tepny a nezdechnout - ale pan Démon je zřejmě Superdémon...

plakát

Simpsonovi - Seriózní Flanders 1/2 (2021) (epizoda) 

Co to tu melete holomci?  :-D  Je to stejně nezáživný a nevtipný jako posledních několik sérií.  Vopětkovat tuhle srágoru může snad leda člověk, kterej nikdy neviděl nic od čtvrté do devatenácté série.