Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Dá se na to dívat, ale příběhově je to především vykrádačka Hvězdných válek (dokonce ani světelné meče nechybí) a Sedmi statečných, jedna scéna je z Avatara. Je to nové, brutální a není to jen kopie, pár nápadů tam je.

plakát

Hříšný tanec (2017) (TV film) odpad!

Proč? Úplně zbytečný remake, co nepřináší nic nového, lepšího. Snad jen plnoštíhlou nesympatickou hlavní hrdinku a nevýrazného hlavního hrdinu + hnusný progresivismus / genderismus, fuj! Je to trapný ... To už i ta 2 byla lepší, nic moc, ale nebylo to okoukaný. Jihokorejská 3 docela ušla, dojemná a strhující. Tohle remake si ale strčte do ... !

plakát

Rozbitý robot Ron (2021) odpad!

Mohla to být docela dobrá pohádka / rodinný film, nebýt dobroserství. V centrále nelogicky žena v arabském oděvu / hidžábu. Přestaňte zasírat mozky našich dětí!!!

plakát

Vítejte v KLDR! (2008) odpad!

Rasistické (zaznělo od Čechů například: "chudina") + podpora alkoholismu (při odjezdu chlastání) a toto vážení podporuje státní fond kultury, je to ke zblití, takový autoři ...

plakát

M3GAN (2022) 

Celý film jsem fandil M3GAN (lidi jsou svině) ...

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Horší než Avatar 1. * Pár scén převzato z Avatara 1 * Bledší modrá lesního kmenu než v Avatarovi 1 * Postavy lesního kmenu mají někdy barvu vodního kmenu, aby posléze přešli na svou barvu a pak občas znovu mají špatnou barvu (šlendrián) * Příběh už není příliš unikátní a je dost odbytý, film už vyzní jako seriál * Rodina hlavního hrdiny se chová hlavně zpočátku jako lidská než jako Navi * Náměty jsou kopírováni z Avataru 1, působí spíše trapně (neoriginálnost) * Takže Avatara 1 si šlo pouštět stále znovu, 2 směřuje do zapomnění a nic mně nenutí se na ni brzo podívat znovu!

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Lepší než Harry Potter (série versus seriál). Moje oblíbené díly: 1x04 a 1x08. 1x04 jsem zatím viděl 2x a nyní pouštím celý seriál znovu ...

plakát

Hranice lásky (2022) odpad!

Oslava kurev (obou pohlaví) a zkurvenosti, sobectví a sebelásky. V dnešní dekadentní a zvrácené době se ani nedivím že vznikl podobný snímek, v epoše úpadku Západu. Běžná většinová populace stejně není schopna Lásky, pouze přetvářky, lží a nevěry!