Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Rodinný
  • Horor

Recenze (36)

plakát

Zoo - Tři mušketýrky (2023) (epizoda) 

V tomhle seriálu se dělá všechno proto aby to nešlo...takový život nemá tolik lidí na jednom místě nikde...Ten režisér musí mít v hlavě uplný hovno,když tohle tvoří...

plakát

Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 

Pěkný koukatelný příběh s dobrým nápadem vidět válku z dětských očí,ale co se mi nelíbilo a to velmi ten americký pohled.Kazí to ten námět a myšlenku filmu,díky tomu 3 hvězdy!

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) odpad!

Klasická novodobá americká sračka ve který musi hrát homouši,černí,žlutí už mi to leze ušima tento trend,ale co od amíků čekat...Shyamalane jdi s tím svým kolektivem točit animáky !!

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

Šíleně dlouhá stopáž té režiserské verze (179 min.) spousta hluchých pasáží přitom by to bylo super,takhle 3 silnější hvězdy.A ten konec...?Škoda,že mu nedala :-))

plakát

Mal de ojo (2022) 

Trochu chvílemi připomíná Jeníček a Mařenka akorát bez Jeníčka a s dvěma Mařenkami.Chvílemi napínavé jen škoda,že celou dobu takové pozvolné...Jako zajímavost babička Josefka si pouští znělku z Ratchedová. Slabší 3 hvězdy.

plakát

Ostrov (2023) 

Příjemně koukatelná komedie o dvou hercích,vtipná je jen ta 1.část ta druhá spíše dobrodružno romantická.Prostředí super ale na Thajsko jen jeden had a žádný pavouk..???Nereálný v džungli,kde nejsou lidi :-) Ale i přesto 4 hvězďáky.

plakát

Signál (2012) 

Nemastný,neslaný,bez humoru...koukání bez přemýšlení.Velmi slabý 2 hvězdice.

plakát

The Mare (2020) 

Tak tohle jsem pochopil ale nepochopil...:-) Chlapec je ve snu putuje hned do dalšího snu a málo kdy se ví,kdy je v realitě...Díky za krátkou stopáž...1 hvězda za těch pár lekavých záběrů.