Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie

Obsahy (11)

Živí mrtví - Pocit viny

Živí mrtví - Pocit viny (2018) (epizoda)

Rick s Michonne se vydávají ze zničené Alexandrie k Mrchožroutům na skládku, kam ovšem úplnou náhodou dorazí i Simon a skupina Spasitelů. Jadis je postavena před otázku na život a na smrt. Enid s Aaronem se snaží přesvědčit Přímořské, aby bojovali po jejich boku. Negan dává rozkaz Simonovi a Rick si čte dopisy, které napsal jeho syn než zemřel. Díky nim si promluví s nepřítelem.

Živí mrtví - Čest

Živí mrtví - Čest (2018) (epizoda)

Carl je pokousán a zbývá mu posledních pár hodin života. Sledujeme jeho loučení se s jednotlivými členy skupiny. Mezitím se v Království, které je nyní pod vládou Spasitelů, chystá záchrana krále Ezekiela. Zjišťujeme, co znamenají záblesky budoucnosti, které se Rickovi zjevují.

Živí mrtví - Jak to musí být

Živí mrtví - Jak to musí být (2017) (epizoda)

Veškeré plány, jež Rick chystal, končí v jeden moment. Rozhořčený Negan se dostává ze Svatyně do Alexandrie za účelem pomsty. Alexandrie čelí tomu největšímu problému, jakému kdy čelila, protože Negan má opravdu vražedné úmysly. Enid s Aaronem se vrací k Přímořským a Dwight se musí rozhodnout, na jaké straně vlastně stojí. Nikdo není v bezpečí a je jasné, že tento útok se neobejde bez velkých ztrát.

Živí mrtví - Čas pro potom

Živí mrtví - Čas pro potom (2017) (epizoda)

S Gabrielem to nevypadá vůbec dobře a Eugene se ani neobtěžuje mu jakkoliv pomoci. Daryl dokončuje jeho vlastní plán a ničí zdi Svatyně, do níž se dostanou chodci. To naprosto změní situaci a je potřeba konečně zjistit, kdo celou tu dobu hraje na obě strany a zaslouží si zemřít. S Rickem to na skládce vypadá velmi bídně.

Živí mrtví - Král, Vdova a Rick

Živí mrtví - Král, Vdova a Rick (2017) (epizoda)

Příběh pokračuje na skládce u Mrchožroutů, kde se Rick snaží domluvit s Jadis na další dohodě. Dohoda zní jasně - buď se přidá k boji proti Spasitelům, nebo zemře. Maggie se vypořádává s problémy v Hilltopu a Daryl vrací úder. Carl se snaží najít Siddiqa. Rosita s Michonne se snaží zjistit, zda je zbytek skupiny naživu a Svatyně opravdu obklíčena.

Živí mrtví - Velké hrozivé N

Živí mrtví - Velké hrozivé N (2017) (epizoda)

Sledujeme dění postav uvnitř obklíčené Svatyně a jejího okolí, kde pospolu tráví čas klaďas Gabriel a záporák Negan. Gabriel se ho snaží donutit přiznat ke hříchu, který spáchal. Mezitím se Simon se zbytkem rady Spasitelů snaží zjistit, kdo je onen podrazák, jenž donáší Rickovi. Eugene přichází na stopu a Rick se vydává kamsi na návštěvu.

Živí mrtví - Jen nějakej chlap

Živí mrtví - Jen nějakej chlap (2017) (epizoda)

Po šokujícím ukončení třetí epizody se dostáváme zpět ke králi Ezekielovi, který pravděpodobně jako jediný přežil nečekaný útok z řad Spasitelů. Jediné, co mu zbývá, je utéct. Po cestě ovšem potká neznámou tvář, která mu poznamená život. Rick se společně s Darylem snaží zabránit zbylým nepřátelům osvobodit obklíčenou Svatyni.

Živí mrtví - Zrůdy

Živí mrtví - Zrůdy (2017) (epizoda)

Rick se společně s Královstvím chystá dokončit plán, když v tom se Království opět ocitne v situaci, která jej navždy poznamená. Rick naslouchá Moralesovi a Maggie. V Hilltopu se musí vypořádat s podrazákem Gregorym a se zajatci. Morgan začíná ztrácet kontrolu.

Živí mrtví - Milosrdenství

Živí mrtví - Milosrdenství (2017) (epizoda)

Válečné bubny zní a Rick se vydává na cestu po pomstě. Společně se skupinou a ostatními koloniemi se pokouší zastrašit Spasitele a jejich bosse Negana. Plán vychází tak, jak má, dokud se situace nezkomplikuje.

Živí mrtví - Proklatí

Živí mrtví - Proklatí (2017) (epizoda)

Skupina pokračuje v plánu. Snaží se zbavit všech Neganových spojenců. Ježíš, Morgan a Tara se vrací na staré známé místo ze 6. série. Carol s králem Ezekielem se snaží chytit útočníka a Rick se potká se starým známým.

Živí mrtví - Série 8

Živí mrtví - Série 8 (2017) (série)

Pokračujeme přesně tam, kde jsme skončili. Rick a jeho skupina z Alexandrie čelí tomu největšímu zlu, které si dokážete v zombie apokalypse představit. Stojí proti nim skupina zvaná Saviors v čele s jejich lídrem Neganem a jeho baseballovou pálkou Lucille. Tato série by měla být podle tvůrců tou nejvíce akční a dravé chodce by měli nahradit přestřelky a vraždy. Kdo vyhraje? Bude to Rickova skupina, nebo frajírek Negan?

Reklama