Reklama

Reklama

Zachránci zabili všechny bojovníky z Království a jediným přeživším je Ezekiel, který je ale zraněný a začínají ho ohrožovat oživlé mrtvoly jeho vlastních lidí... (TV Prima)

Recenze (15)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I am ready to become what I must. To will myself into what I must be. I was a zookeeper. I was meek. Those weekend matinees, those nights. And then, at work, a 500-pound tiger needed my help. And as she bled I did not just leap into her enclosure. I was not seized by any deep-seated instinct. They were only a few seconds that passed but I deliberated. I thought about doing it, weighing the risk of approaching such a beast. And I thought about not doing it. I stood there, considering who I'd be in either iteration. And I decided I wanted to be the one who leapt. So, many years later Benjamin was the one who told me what I already knew, but couldn't hear "If you're asked to be the hero be the hero." I'm now ready. Finally. I've deliberated. I've made the decision on who I will be." ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem dávno přestala doufat ve zvýšení kvality a zábavnosti osmý série, ale tak nějak jsem si říkala, že přeci horší už to bejt nemůže.. může, a taky je. Jestli jsem předtím mluvila o nějakým dílu, kterej jsem nazvala nejotravnější z The Walking Dead, tak beru zpět a předávám tuto úžasnou hodnost tomuhle skvostu. Celej díl věnovanej postavě, která mi už od svýho prvního zjevení pije krev. Ale pořád se to tak nějak dalo přežít a po minulým dílu jsem nepatrně doufala i ve smrt týhle postavy. Ano tenhle díl je věnovanej našemu milýmu černýmu královi a jeho cgi tygřici (no aspoň ta nakonec umřela, takže si nebudem muset vykapávat oči z toho strašnýho cgi). Z Carol se snad stal ninja, nebo mi někdo vysvětlete jak se do prdele dostala do tý základny, to má Negan až takhle blbý strážný?! Pravděpodobně ano, protože po tom co zabije asi 6 z jeho lidí, zbylí vojáci prohlásí něco ve smyslu "Serte na ní, však nám jenom zabila lidi a pravděpodobně zabije i nás, ale radši vezměte ty krabice kulometů." Ezekiela příhodně zachrání tak padesátkrát před smrtí tím nejvíc klišé způsobem typu "z ničeho nic se odnikud objeví jeho kámoš a zachrání mu život". K dalším věcem jako motivační proslovy a citáty, přestřelky jak z béčkovejch filmů, "nechte mě tady chcípnout a běžte sami", "nemůžem tě tady nechat" apod. se nemá smysl vyjadřovat. ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poprvé v twd honička s auty. No, co je třeba konstatovat je fakt, že kvalita seriálu jde dolů. A nejen scénářem, ale bohužel i efekty. Ono financovat takhle náročné scenérie, kdy je na scéně neustále desítky až stovky lidí a aktuálně každej střílí je asi hard. Ale ten boj někdy působí fakt nereálně. Od začátku osmičky jen akce, která je průměrná ale žádný survival, ani hlubší atmosféru tu nenajdeme ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím přiznat, že mi tentokrát Frajer 42 mluvil z duše, to byl fakt přesný komentář. Už úvod dílu naznačil, že se jistě budu skvěle bavit, když jsem mohl nerušeně sledovat, jak se Ezekiel holí a jak si obléká košili. To bylo lepší než adrenalinová injekce. A zase přišly velkohubé proslovy, dojemná loučení, a pak téměř nekonečné utrpení s pajdajícím rastafariánem. Nepřišel jsem na to, jak je možné sejmout čtyři chlapy skrz stropnice a na otevřeném prostranství netrefit ani prd. Carol by si asi měla před bojem zavazovat oči. Hvězdička jde tentokrát za Rickem, Sledovat, jak se půlpalcové střely (pro neznalé 12,7 mm) odrážejí od mřížky chladiče jeho Jeepu, bylo prostě labůžo:-) Závěrem budu (skoro)citovat jeden animovaný seriál:" Rozpixelovali Shivu, parchanti!" ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To že zombíci robia v seriáli The Walking Dead dávno iba krovie čoraz viac charizmu strácajúcim ľudským postavám je mi jasné, napriek tomu ma však skutočnosť, že sa v prvých troch dieloch ôsmej série opäť vyskytovali iba sporadicky zamrzela. V závere štvrtej epizódy sa po nekonečných prestrelkách a vojenských manévroch, ktoré dominovali v predošlých troch dieloch predsa len opäť dostali k slovu a seriál tak aspoň na chvíľu nadobudol svoje dávno stratené hororové kontúry. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama