Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (5 645)

plakát

Hra na city (2024) 

Na remake to nebylo špatné, rychle to uteklo a několikrát jsem se od srdce zasmál.

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Tenhle film Marvel opravdu nutně potřeboval. Neskutečná akční jízda plná krve, humoru a hláškujícího Deadpoola. Film si dělá srandu snad že všeho, včetně sebe, Marvelu, Disney, Foxů atd. Akce je prostě vynikající, ani nelze napsat, která byla nej. Možná ta v MPV. Jackman a Reynolds jsou výborně sehraní a musím říct, že jsem dlouho neviděl mezi herci v buddy movie takovou chemii. No prostě paráda a za mě asi to nejlepší co letos v kinech běželo. Zvlášť když si film užijete v Cinema City IMAX, to je opravdu the top.

plakát

The Perfect Escape (2023) 

Pár úsměvných scén a jedna slušná podpostelová scéna, jinak nic co by stálo za vidění. Postavy jsou víceméně nesympatické, především eko aktivistka. A scéna s houbičkama byla fakt příšerná .

plakát

Chlap na střídačku (2020) 

Pomsta za nevěru, která se poněkud zvrtla a vyústila až v absurdní konec. První polovina filmu byla fajn, hlavně Chýlková si to musela totálně užívat. Až mi bylo chvílemi Langmajera líto. Druhá polovina se už ale zvrhla do přehánění, které vyústilo v opravdu absurdní závěr, který byl celkem předvídatelný. Nicméně na českou komedii to bylo fajn.

plakát

Sleeping Dogs (2024) 

Je to fajn thriller a Crowe je fakt dobrý. Nebýt toho, že Gillan opravdu neumí hrát a je děsný dřevo a toho, že zhruba v polovině filmu už tušíte, kdo byl vrah, tak by si to zasloužilo i lepší hodnocení, protože takových noirových detektivek, které udrží člověka vzhůru moc není.

plakát

Oliver Twist (1982) (TV film) 

Výborná adaptace Dickensova románu. Nebylo to zbytečně dlouhé, mělo to spád. Skvělá výprava a hlavně super George C. Scott. Pamatuji si, že to kdysi dávala Československá televize, neškodilo by, kdyby to vyhrabali z archivu a pustili. Sledovanost by to podle mě určitě mělo.

plakát

Prázdniny s Broučkem (2024) 

Až na pár vtipných momentů to byla naprostá hrůza. Jak tohle mohlo jít do kin? Naprosto o ničem a jediní normální, teda relativně, byly ty děti, jinak zbytek herců byla tragédie, o režii a scénáři nemluvě.

plakát

Casper (1995) 

Vtipná duchařská komedie, spíše pro ty mladší, ale bylo to fajn. Normální oddychovka.

plakát

Godzilla x Kong: Nové impérium (2024) 

Tenhle díl se mi líbil o něco méně než předchozí. Sice jsou tam fakt parádní triky, je to vtipné a akční ale upřímně mi dost vadily lidské postavy, které by neškodilo víc propracovat. Takhle byli herci jen komparsem Konga a Godzilly a všech opičáků. A hlavně mě štvala ta ufnukana holka.

plakát

Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024) 

Na první dva díly to sice nemá, ale rozhodně lepší než třetí díl. Film se nese v duchu prvního dílu, a to i co se tyče akce, které je tak akorát, ale nečekejte mega výbušnou akci současných filmů, ale spíše přehlednější akci osmdesátek. Vtipné to je a i díky nostalgii člověk ledacos odpustí a proto dávám 4 hvězdy.