Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Vocasy na tripu (2023) 

Kvalitně propracovaná vulgární komedie z pohledu našich psích kamarádů, které si každý z diváků již na začátku zamiluje, a pokud ne, tak tento film pro ně určený není. Stejně i tak, pokud Vás pohorší jakékoliv sprosté slovíčko, kterými je tento film opravdu nabitý. Ten, kdo viděl Teda (Méďa) a typ této komedie mu sedl, tak Vocasy na tripu jsou stvořeny právě pro něj.  Film byl natočen pro diváky kina, kteří je v současnosti navštěvují nejčastěji, a to mladší ročníky, kteří se vyžívají v sarkastickém, černém a vulgárním humoru. P.S. patřím mezi ně, a tak jsem si tuto komedii "kure*sky" užil. ****

plakát

Zrodila se hvězda (2018) 

Film, který mě opravdu vzal za srdce, a to se moc často nestává. Určitě doporučuji film vidět.

plakát

Alfa (2018) 

Námět příběhu je podobný jako Lovci mamutů s hlavním hrdinou Kopčemem. Lehce nudný film, který Vás nutí ho dokoukat. Asi z toho důvodu, že takovýchto filmů moc není.

plakát

Gotti (2018) 

Samotný příběh reálného bosse Gottiho je zajímavější, než samotný tento film, avšak ten, kdo má rád Johna Travoltu, tak tento film určitě rád uvidí. Já sám jsem se v určitých pasážích i nudil. Proto průměrné tři hvězdy.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Nejhorsi radoby pohadka, kterou jsem videl. Jedna z nejhorsich co jsem kdy videl, uz nemam slov.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Prostě skvělý a klasický Tarantinův film. Parádní prolínání epizod, divoký západ, Kurt Russell s rakousko-uherským knírem, blití krve, střílení mexičanů, bezzuzné násilí, Samuel L. Jackson psychicky týrající starého dědka? To je všechno, co tenhle film má a určitě i něco navíc. 5 hvězd je samozřejmých!

plakát

Proč? (1987) 

Film poodkrývající pohled na mladé fotbalové skalní fanoušky. Docela zajímavý snímek z dob socialismu, který tenkrát prošel přes cenzuru. Martin Dejdar a Daniel Landa zde hrají klíčovou roli vedoucích z kotle.