Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (5)

Jana Eichlerová (herečka)

23.10.2019

Jana Eichlerová je česká herečka. Nemá žádné sourozence. Po ukončení základní školy vystudovala již v Praze gymnázium a vybojovala si, a to i v rodinném kruhu, možnost studia na Pražské DAMU. Studium zakončila v roce 1983 absolventským představením hry „Nebe na zemi“, ve kterém si zahrála roli Catastrofy. První pohled do kamery… (více)

Petra Koželuhová (herečka)

23.10.2019

Otec i matka Petry Koželuhové jsou bývalý sólisté baletu Praha, sourozence nemá. V osmé třídě se poprvé zkoušela dostat na konzervatoř v Ostravě, kde tehdy s rodinou bydlela, zkoušky udělala, ale brali pouze tři zájemce a z toho pouze jednu dívku, takže neuspěla. Pak se vrátili s rodinou do Prahy a tam začala chodit na… (více)

Antonín Kala (herec)

15.10.2019

Antonín Kala je český herec. Matka je úřednice, otec pracuje jako zámečník. Sestra Mirka studuje střední ekonomickou školu. Od 3. třídy základní školy chodil do amatérského divadelního souboru Pírko a průprava, kterou tam získal, usnadnila první krůčky před kamerou i na jevišti. Herectví se mu zalíbilo, a tak si jej zvolil jako… (více)

Václav Čížkovský (herec / kameraman)

15.10.2019

Cesty k herecké profesi bývají různé. Když se někdo rozhodne v 15 letech a má to štěstí, že je přijat na konzervatoř. těžko hovořit o hlubším zázemí takového rozhodnutí. V dětství měl Václav Čížkovský možnost setkávat se prostřednictvím otce z reklamním filmem a dokonce si zahrát. Filmování však tehdy nepovažoval za nic… (více)

Shawn Weatherly (herečka)

15.03.2015

Shawn Weatherly se narodila 24.července 1959 v San Antonio v Texasu pod rodným jménem Shawn Nichols Weatherly. V devíti letech ztratila matku Joanne, která zemřela na rakovinu, otec ji zemřel o několik let později. Vystudovala Clemson University, kterou dokončila v roce 1982. Je vdaná od roku 1994, za herce Chipa Harrise, se… (více)

Reklama