Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Hook (1991) 

Neříkám, že je to špatný film, ale po jeho shlédnutí ve mě převládal pocit absolutního zhnusení.

plakát

Strážce duší (2005) (seriál) 

Skutečně beznadějně promarněná šance. První díl sice uhájil dvě hvězdičky, ale druhý na ně skutečně nemá. Co ten příšerný konec? Proč fušujeme do Mexika, to nemáme dost vlastních záhad? Musím jen souhlasit, že amaterismus je v tomto díle nedozírný. Pokud bude sestupná tendente jednotlivých dílů pokračovat a nezachrání to ani ždímané jiskření ústřední dvojice dostaneme se s hvězdičkami hluboko pod bod mrazu! Asi to bylo vinou jiného režiséra, ale třetí díl působil velmi svěže a stravitelně. Kéž bych to mohla tvrdit i o ostatních. 1. ** 2. odpad 3. ***

plakát

Mumie se vrací (2001) 

Stále fungující devízou jsou Brendan Fraser a Rachel Weisz, jestli mě ale něco dokonale znechutilo byly to příliš digitální efekty s králem Škorpionem v čele.

plakát

Pohotovost (1994) (seriál) 

Je to zlatý střed, ale i ve zlatém středu se najdou lepší :-))

plakát

Kytice (2000) odpad!

Do vázy ani omylem!

plakát

Dannyho parťáci 2 (2004) 

Místy možná rychlejší než moje oči, ale pokud bych to měla soudit z profesionálního hlediska jsou minimálně stejně dobří jako jednička. Menší kiksy jsou bravurně zamaskovány hereckým uměním hlavních představitelů a divák se v kině baví tak dobře jak je jen možné (tedy já se bavila).

plakát

Amores perros - Láska je kurva (2000) 

Není to oddechovka, ale proto se na takové filmy asi nedíváme, že? Bála jsem se dívat. Měla jsem pocit, že psí zápasy na mě bydou moc, ale všechny záběry byly umělecké a film naprosto vyvážený. Chci ho vidět pořád dokola, ačkoli budu asi zase vynervovaná :-)).

plakát

Moje tlustá řecká svatba (2002) 

Spíše tři a půl. místy trochu rozpačité. zvláště nazačátek, ale nakonec je to velmi dobrá romantická komedie.

plakát

Nebezpečné známosti (2003) (seriál) odpad!

Nechápu proč je nutné zasazovat tento příběh do moderní doby, kdy máme zcela jiné hodnoty a pod. Navíc nechápu co si o sobě myslí C.Deneuve. Je to řpíšernost ze které se mi začalo dělat špatně už po prvních pětiminutách. Tak jsem se dívala na posední díl a dobře jsem se pobavila. hodnocení kleslo hluboko pod hladinu filmové stoky.