Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Prvních 100 (2014) (seriál) 

The 100 si nezamiluje každý a ten kdo jo, tak na něj bude stejně nadávat. Seriál měl velký potenciál a ten by se i naplnil, pokud by vyšlo jen 5 sérií. Pokud hledáte v sériích změnu, tak tady jí rozhodně nehledejte, každá série je jako přes kopírák. Eliza Taylor (Clark) byla poslední dvě série úplně mimo, tvůrci z ní během prvních 5 sérií vymačkali co šlo a tak to mělo skončit. 1. Série: 85% 2. Série: 95% 3. Série: 45% 4. Série: 25% 5. Série: 90% 6. Série: 15% 7. Série: 10%

plakát

Prolomit hranice: Naše planeta je věda (2021) 

Kde jen začít, zajímavý počin, který poukazuje na několik největších "problémů" planety země, nicméně mám s ním i pár problémů. Ve snímku Vám nikdo nedá roky nebo časové úseky, vše o čem se mluví jsou alespoň za mně odhady a z větší části nahodilé čísla, které vypadají hrozně. Podle těchto dat se následně snaží stanovit hranice, kdy se již nedá vrátit, no řekněme, že se tomu dá těžko věřit, když v úplném závěru, kde se mluví o záchraně se i tyto podle nich nenávratné limity stejně vrátí do zelených barviček. Dále se potkáte s milovníkem korálů, který je zřejmě totálně žere a chce s nimi mít rodinu a holkou, která zas miluje ptáky, kteří si prostě našli jiný strom a ona je nemůže chudák již pozorovat. Teď mně nechápejte špatně, celý počin je super, informuje o dost věcech v přijatelné formě, ale mám na to trošku jiný názor. Za mně, všechny tyto věci vycházejí z přelidnění planety a veškerý problém, který stanový, tak s tím souvisí. Na jednu stranu mluvit o tom, ať nejíme maso a že máme jíst zdravě, pak že se vysekávají pralesy pro úrodnou půdu. Nevím jakým způsobem to, že člověk konzumuje krávy, prasata nebo kuřata, které se normálně chovají má způsobit vyhynutí milionů druhů jiných zvířat. Ale mám na to prostě jiný názor a asi mně nezasáhl ten shock effect, který se to nějakým způsobem snaží vyvolat. Nicméně doporučuji, pokud Vás podobné věci zajímají.

plakát

Orange Is the New Black (2013) (seriál) 

V seriálu jsem zatím na konci 3. série. Je to opravdu nekonečný a to už to s ním táhnu týden, nicméně již teď musím dát pět hvězd. Dlouho jsem přemýšlel jestli něco ubrat kvůli již celkem nudnému milostnému trojúhelníku a vztahu, který měl skončit již dávno. Nicméně vedlejší příběhy postav a celkově dění okolo vězeňkyň mimo Piper mně baví mnohonásobně víc. Jenji Kohan je možná pro většinu neznámá osoba, ale kdo viděl Weeds, tak Orange is the New Black přesně pasuje jejímu stylu a je to oproti Weeds o kus výše a to už je co říct, jelikož Weeds byla pro mně srdcovka. Uvidíme co nabídnou další série, ale s tím jak se vše vyvíjí, tak pevně doufám, že Piper uvidíme v dílech méně a méně.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 4 (2020) (série) 

Když si čtu ostatní komentáře, tak ten seriál asi vidím úplně jinak, za mně první a druhá série nebyla zdaleka tak dobrá jako ta třetí, kde byla akce za akcí, v čtvrté to opět zpomalilo a vrátili se i do nudnějších scén. Čtyři hvězdy jdou za poslední 2,5 dílu, kde se to konečně opět rozjelo. Nesmyslná přestřelka a stavba zdi byli opravdu už moc, celkově se děj i opakuje a dá se očekávat konec. Využití kamer a Pákistánců až v úplném závěru mi přišlo taky na hlavu, takovou možnost ovládat satelity a kamery? Proč to nepoužít už hned a zachránit si zadek v mnoha případech. Ale jinak celkem dobré pokoukáníčko, série na jeden zátah, jak jinak.

plakát

Kevin Hart: What The Fit (2018) (pořad) 

Celkově jsem asi dost zaujatý, jelikož Kevina prostě miluju, jeho humor a vše co dělá. S druhým komentem musím souhlasit, ta show je spíše o něm a s tím jsem naprosto v poho, dost těch celebrit ani neznám co tam má a koukám na to spíše kvůli němu a kvůli tomu humoru, který mně prostě baví. Pět hvězd jde i za to, že je celý pořad zdarma na youtube a reklama ve videu není tolik na očích. Celkově super koukatelný nápaditý pořad s slušnou dávkou komedie.

plakát

Papírový dům (Netflix verze) - Série 3 (2019) (série) 

Na rozdíl od ostatních se mi poslední série moc líbila a to dost, bylo to přesně to co jsem od toho očekával a díky kratší sérii vymizela hromada nudných "kecacích" scén a byla to jedna akce za druhou, ano sice chyběla více plánovací fáze, ale nahradilo to napětí a právě akce. Série mně nadchla a pokud jste měli sérii rádi od začátku, tak vás nezklame.

plakát

Sněhulák (2017) 

Narozdíl od většiny jsem šel do kina bez přečtení knížky a možná proto mám na film odlišný názor jak většina. Film mi velmi připomínal Dánský film Zabijáci, který ve mne zanechal přesně ten podobný pocit jako Sněhulák. Ačkoliv ve filmu dle mého bylo spousty chyb, od titulků nebo zásadních věcí, tak jsem si ho ve finále dost užil. Rád chodím na filmy, které nejsou typické Marvel nudné nekonečně filmy, kde jde vždy o to stejné a raději hledám v těch menších kruzích film, který mne zaujme nápadem atd.. I přes to, že ve filmu vystupovalo jen pár postav, tak až do poslední chvíle nebylo jasné, kdo za vším stojí a to mne nadchlo natolik, že dávám 5hvězd

plakát

Pád Londýna (2016) odpad!

Krásná propaganda USA, která u mne jako vždy nevyšla. To, že americké filmy jsou nerealistické je na denním pořádku, ale tento film je celkově originál. V životě jsem neviděl více nereálný film. To, že pan prezident i ochránce měli být minimálně tisíckrát mrtvý. Celkově to bije do očí a nedá se na to koukat. Natáhnout finální přestřelku na půl hodiny, kde naprosto o nic nejde je už taky normálka. Celkově mne film neuvěřitelně zklamal a horší film jsem v životě neviděl. Oči i mozek při sledování krvácí a ani jedno to nebere. Kdyby alespoň ve filmu byla pěkná hlavní herečka na kterou by se dalo v průběhu koukat, tak ani toho se člověk nedočká. Jak jsem řekl již na začátku, tupá a hnusná americká propaganda.

plakát

Girls Gone Dead (2012) odpad!

Opravdu odpad, půlka filmu porno, kde se ani pořádně nedá na co koukat a druhá půlka filmu naprostá hovadina. Po pravdě jsem se u filmu tak nudil, že jsem mu ani nevěnoval pozornost. abych řekl pravdu, tak to možná byla největší kravina a nejhorší film, který jsem v životě viděl. A kombinace Komedie/Horor tady k sobě vůbec nejde dohromady.