Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série La casa de papel je jednoznačně nejslabší ze zatím natočených a mrzí mě, že touto sérií, kterou už jsem vlastně pouze ze zvědavosti přetrpěl, děj nekončí. Už tato série je vyloženě pouze nastavovanou kaší a nedovedu si ani představit, co ještě autoři „vyškrábnou“ do série páté, kterou bohužel též uvidím, protože chci vědět, jak příběh skončí. Pokud by takovouto „kvalitou“ seriál začal, viděl bych tři, možná čtyři díly a bylo by vymalováno. 42% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U Money Heist platí, že každá další série nastavuje laťku výš a výš a jako celek je to jeden z nejlepších, ne-li nejlepší seriál vůbec (a to zcela objektivně dle hodnocení imdb a diváckých ohlasů). Ve čtvrté sérii se sice ubere prostor vyšetřovatelům a policii, ale zato se sakra přidá na akci a zejména pak na emocích a vztazích mezi postavami, které se zde vykreslí jako nikdy předtím, a má to neskutečně silnou moc hýbat s empatii diváka. Až na pár scén (nereálná přestřelka) je to naprosto bezchybné a inteligence Profesora (možná spíš scénáristů) je i v této sérii šílená a já jsem jen čuměl s otevřenou pusou a čekal, co přijde dál. Nejhorší mínus je snad jen to, že budeme rok trpět a čekat na další sérii....10/10 ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obával jsem se těch kupících se názorů, že se v prozatím poslední sérii z našich oblíbených lupičů stali nepříjemně arogantní tupci, kterým přestával fandit i sebezarytější divák. K tomu bohužel zpočátku řady skutečně došlo a mě osobně nesmírně zamrzelo, kam se původně tak geniální seriál vypracoval. Druhá půlka se naštěstí uklidnila v rámci zbytečných vztahových patosů a vrátila mou zvědavost zpátky tam, kde mile ráda posečká na sezónu pátou. [viděno na Netflixu] ()

campix 

všechny recenze uživatele

La Casa de Papel ustrnula na mrtvém bodě z třetí série. Nevím čím to je, ale už nedokážu dál ignorovat očividné charakteristiky. Už je to jenom taková španělská telenovela, kde postavy mění svoje nárory a chování každých pět minut. Každý díl nabízí nespočet dějových zvratů a nesmyslných rozhodnutí. Taková španělská horská dráha. Je to napínavé, je to zajímavé, stále se tam něco děje. Na druhou stranu je to prostě pouze akční a napínavá telenovela. ()

TerezD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před spaním jsem si pustila první díl na dobrou noc. Z plánovaného jednoho dílu byla pomalu celá série zhlédnuta skoro na jeden zátah. Sice na 1. sérii to nemá, ale i tak jsem byla napnuta jako guma od trenek a určitě nelituji probdělé noci. Těším se na 5. sérii, která doufám, že bude poslední, tak vysokou laťku nelze udržet donekonečna. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)
  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)

Reklama

Reklama