Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (15)

plakát

Pečený sněhulák (2014) (pořad) 

Já nevím mě to přišlo fakt vtipné. Pořád lepší než ty trapné americké komedie.U každého dílu se vážně zasmeju ani jsem nevěděla že mě to bude takhle bavit. Nechápu tolik negativních komentářu. Po dlouhé době jsem se u něčeho českého takhle nepobavila.Scénář fakt dobrý a hlavně vtipný. ,, mrdalinka" XD

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Pěkný oddechový film.Párkrát se zasmějete. Uvidíte známe osobnosti. Pěkný mimozemšťany. Dozvíte se něco o myších. Skvělý film na odpoledne.

plakát

Ulička hanby (2014) 

Ano je to blbost, ale dlouho jsem se u takové komedie nezasmala. Upřímně nechtěla bych být v její situaci :D

plakát

Špinavý prachy (2014) 

The drop nikam nespěchá. Zde jde hlavně o příběh a psychologii postav a jejich osud. Skvělá krimi, ponurá atmosféra. Neustále jsem byla napjatá co se vyklube s Boba a na konec jsem se dočkala když zabil ex Noomi a začal říkat jak se ten chlap nezmění tak jsem jen zírala(skvělý výkon při této scéně). Noopi Rapace a Tom Hardy mi připadaly jako roztomilé stydlivé děti které spolu chtějí chodit a mají spolu štěně.To bylo skvělý tak proto určitě 80%

plakát

Stuart: Život pozpátku (2007) (TV film) 

Opravdu zajímavý a silný příběh o bezdomovci Stuartovy.Když se postupně odkrývaly další a další hrůzy z jeho života tak mi šel mráz po zádech.Jeho stav odpovídal všemu co se stalo a myslím že ostatní lidi by nezvládli ani polovinu co Stuart. Tenhle film hlavně táhne Tom Hardy který Stuarta zahrál bezkonkurenčně až jsem věřila že to nehraje ! Bravo Tom Hardy! Mám jen dva zápory tohohle filmu a to jsou: na konci bych dala něco více k jeho smrti.A nemuselo být natočeno tak televizně.Emocionální kazeta na konci to skvělé ukončila. Na TV film skvělý.

plakát

RocknRolla (2008) 

Rocknrolla jsem měla doma už dlouho, ale pořád jsem se nemohla k tomu dostat a upřímně ani zvlášť jsem nechtěla. Gansterky mě moc neberou a když vím že stejný režisér na točil i podfuck který mě nebavil tak jsem neměla důvod si ho pouštět. Na konec jsem neměla žádný film a tak jsem si ho pustila. A ono mě to opravdu bavilo a to dost. Ani jsem nevěděla že tam hraje Karel Roden.Bylo zajímavé ho vidět zas v zahraničním filmu.Všichni herci to zahrály dobře.Scénář se mi líbil moc některé hlášky byly opravduo povedené. Rocknrollu v klidu mužů dat 90% protože si myslím že mě dlouho žádná gansterka takhle nepobavi.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Vážně vidím hodně akčních filmů, ale málo který mě tak na kopne jako právě Šílený Max. Šílený Max jede opravdu od začátku na plný plyn. Akce je opravdu celé dvě hodiny snad jen 10minut z celého filmu se neobjeví akce. Akce je prostě propracovaná a skvěle natočená (kamera skvělá). Oceňuji že zde nebylo použito tolik filmových efektů. Pomalu jsem nevěřila jak někdo mohl vymyslet tak úžasně bláznive akční scény. Film nemá moc velký scénář. Max se rozmluvi tak 30minut před koncem má tož Furious mluví od začátku, ale stejně toho tolik ne napovídá. Herecké výkony se zde teda nemůžou soudit podle scénáře.Spíše podle mimiky a podle toho jak zahrají své akční scény. Tak že herecké výkony hodnotím kladně jak Toma Hardyho tak i Charlize Theron. Film má jednoduchý příběh a to myslím že zde je to na místě. Tady jde hlavně o pořádnou akci.Opravdu nechápu to že člověk který natočil happy feet natočil tak dokonalý postapokalipticky film.Kde celou dobu byl? Můj názor je že ten to film nikdo dlouho nepřekoná takovou akci nelze zapokovat a nebo ano?

plakát

Jackass 2 (2006) 

V tomhle filmu jsen se opravdu párkrát vážně pobavila. Někdy se opravdu divím že nebyli žádné větší zranění. Ale některé nechutnosti byli i na mě o to myslím zejména prdici maska!Krom par nechutných kousků jsou to v celku vtipné scénky. Každopádně si nemůžu za tu to kravinu dovolit dát 4 hvězdičky. Ale pobavit se u toho dá a někdy skvělé

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Jako fanoušek marvelu jsem od Avengers age of ultron čekala hodně a hodně jsem dostala. Od začátku akce a plno vtipných hlášek.Trochu avengers spěchaly,ale nějak zvlášť to nevadilo. Zvedání Thorova kladiva u toho jsem se dokonale bavila i celé kino. SPOILER:Vision když zvedne kladivo a všichni jenom koukají zvlášť Thor to bylo úžasné.Asi nejvíce jsem se samozřejmě těšila na mého oblíbeného Iron mana jeho hlášky byli pro mě nejlepší hlavně ty v souboji s Hulkem.Souboj mezi hulkbusterem a Hulkem prostě skvěle udělaný. Z dvojčat jse mi více líbila Scarlet Wich měla takový šmrnc.Její bratr nebyl špatný ale ani zvlášť mě neoslníl.Ultron skvělý záporák možná se ale mohl zapojit více do rvaček. Hulk a Nataša byli roztomilý :D.Trochu jsem se naštvala na konec, protože potvrdil mě obavy že bude opravdu jiný tým! To mě docela zasáhlo. Avengers age of ultron podle mého předčilo me očekávání a Avengers 1.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Za celý víkend jsem shlédla celý seriál. V první sérii byl skvělý Nathan.Pozorovat Nathan který chce mermomocí přijít na svojí schopnost řekněte mi koho by to nebavilo. V druhé sérii se Simon rozjel začala jsem ho mít i ráda. A řekněte mi kdo by čekal že skončí s Alishou? Musím říct že ale byli dobrý pár. Ve třetí sérii vystřídá Nathan Rudy.Říkala jsem si že ho nemůže nikdo nahradit.Jsem se strašně spletla. Rudy mě prostě dostal. Hned od první ho dílů se stal můj nejoblíbenější zmetek.Vím že měl stejný humor jako Nathan, ale v jeho podání se mi líbil víc.Pro mě žádná série nebyla špatná bylo to asi všechno na stejno v každé sérii se našly úžasné díly a ty méně zábavné v tom je kouzlo seriálů. Poslední hvězda patří Rudymu.