Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Drama

Recenze (185)

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Co je horší než tento seriál? Horší je: Přátelé, Jak jsem poznal Vaši matku, Jmenuji se Earl anebo Star trek. Co je srovnatelé s touto úrovní? Třeba: Lost, Pokoj č.10 nebo třeba Naruto. Dobrá a co je lepší než tento seriál? ......... NIC :-D ne přeháním .... omlouvám se všem seriálům za kritiku ... Přátelé ani Earl není horší, než Teorie - všechno jsou to luxusní seriály a obohacují náš život o humor.

plakát

Hanna (2011) 

Co se na to dá říct ? Jediné .. řežiséra nakopat do části kde mu rostou nožky. První polovina filmu si zaslouží minimálně 4 hvězdy .. a to by se dalo uvažovat i o 5. Ale 2 půlka filmu (to zasmolené DRAMA v tom), pokazilo dechberoucí zážitek z pořádné akční jízdy. Ach jooooo .. druhá půlka filmu, klesla skoro na dno. Neuvěřitelně hloupý konec, který jak jsem na začátku doufam u tohoto filmu nenastane .. tak nastal. Obrovské zklamání ...

plakát

Třetí hvězda (2010) 

Přesný příklad ... film, který je pro mě o ničem. To že někdo umírá .. to je snad jedno. A že si chce na sklonku svého života užít ... proč se sakra na to mám dívat? Proč se teda všichni nedíváte na každého jednotlivce co kdy umře? To že někdo přichází o život je normální a bohužel je to smutná věc. Ale ... proč se v tom sakra pitvat? Tak hold zemře no. Když se přidá k nějaké víře, tak může věřit ve vzkříšení. Protože tohle není můj žánr, film o ničem kde se jen kecá a blouzí .. co můžu dělat i já sám doma až budu chtít, hodnotit to nebudu ... ale jinak bych normálně střelil ODPAD !!!

plakát

Green Lantern (2011) 

Nedejte na hloupé názory, že ten film nemá duši .... k smíchu. To opět már zamidrákovaných depresivních polouživatelů vylévá vztek na filmu, který je pro každého ratitého sci-i fanouška, lahodou pro oči i uši. Green Lantern je velice jednoduchý film. Zemře borec, jeho prsten si najde jiného borce, naučí se ho používat, a porazí protivníka ... ano je to trochu dementní! ALE je to Green Lantern. Pojem! A film celkově funguje. Jako celek je velmi kompatkní. Prostě srdcovka pro milovníky komixu. 100% a pro tutová záležitost na kterou se podívám klidně i 10x

plakát

Pokoj č. 10 (2006) (seriál) 

Geniální seriál, s neuvěřitelným potenciálem. Dle mého názoru snad nejlepší sci-fi seriál za posledních 5 let. Obrovská ... obrovská škoda, že to má pouhých 6 dílů. Téma tohoto seriálu by se dalo rozvinout do minimálně 3-4 sezón. Podobně jako fantastický LOST, i toto dílo by mohlo patřit mezi to nejlepší co se v SCi-Fi dá vůbec najít!

plakát

Útok na věžák (2011) 

Začátek filmu je tak na 2 hvězdičky ... ale od druhé půlky filmu, kdy se pořádně rozjede děj filmu - jsou 4 hvězdy oprávněné. Podotkl bych pouze 1 věc. Bylo docela složité fandit hlaním hrdinům, a to s ohledem na to jak se v začátku filmu prezentovali. Na konci je ale úžasně vidět, že změnit svou osobnost, a celé uvažování opravdu může každý člověk na Zemi. Tudíž z toho plyne, jedna zásadní věc. Lidi co se chovají hrozně ... to jen hrajou, i oni mají dobré nitro, ale potřebují popostrčit kupředu. Bohužel ne každý člověk na světě pozná ... PRAVDU ! Ale to už pak rozsoudí až Bůh !

plakát

V peřině (2011) odpad!

Jako bych to neříkal už před půl rokem. Už tehda jsem říkal že to bude BRAk a když to vidím teď tak říkám, že se radši budu dívat na operaci střev, starého důchodce než na tento humus. Čeští režiséři, VZPAMATUJTE SE !!! Začněte točit pořádné filmy !!! Jenže na to nemáte :-((

plakát

Barbie a kouzlo Pegasu (2005) 

Moje 2 a půl letá dcera miluje Barbínky .. brrr. pro mě je to něco odporného, ale hold co nadělám. Tohle je JEDINÝ díl, kde to má děj, a proto dávám 5 hvězd. Jediný Barbie film, co má hlavu a patu - a jde tam o dobrodružství a ne nějaké přiblblé tancování.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Zvláštní film. V jedné chvíli jsem chtěl zvracet ... ty odporné buzerantské scény a narážky ... na straně druhé jsem se my chtělo brečet raodstí, že se konečně natočilo pořádné fantasy. Bohužel zase přišla chvíle, kdy padali věta po větě, jak hnůj z děravé krávy. Vtipy jsou velmi prasácké. Natalie ale okouzlující. 50%

plakát

Bojovníci bouře (2009) 

Já to prostě žeru! Namixujte mi kung-fu - efekty - a aspoň drobný děj a budu spokojený! Podle současných "ODBORNÍKÚ" jsem měl trochu strach zhlédnout tento film. Opět jsem se utvrdil, že jsem asi jiný, a současná hodnocení jsou podle mého názoru úplně jinde než by měli správně být. Lidé kteří nemají vztah k podobným filmůmje hodnotí. To je pak jasné proč jsou i dobré filmy, s tak nízkým hodnocením a některé ptákoviny v TOP 50! Dobro vs. zlo, klasická zápletka která je ale porušena myšlenkou sebeobětování pro svého nejbližšího. Film exploduje v druhé části, která je plná fantsy bojových umění a schopností. Dávám 78% - poctivých!