Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (16)

plakát

Pasažéři (2016) 

Nuda v kosmu, tak bych shrnul film třemi slovy, které bohužel vystihují celkový flow filmu. Věčně přemítání, minimální užívání, výrazné pochyby, to není zrovna mix, který by mě měl připoutat k televizní obrazovce. U obou aktérů jsem necítil, ani žádnou chemii. Jedna hvězda za konec...romantický, leč bohužel nijak pořádně nerozvinutý. Upřímně, film skončil ve chvíli, kdy mě začal zajímat. Zaujala mě scéna s vodou, ta byla dobře vymyšlená a ztvárněná.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Výjimečně výborný výtvor velké variace všemožných vzorců vnímání veškerého významného Vesmíru vzájemných vztahů ve výtečně vyčnívající verzi vydatné vendety vyžadované vznětlivým vzbouřencem. Všechny vjemy velmi výrazně vyhovují ve velkém, výrazném vyvrcholení!

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Perfektní. Je to v duchu toho, co bych sám nejraději udělal. Víceméně každý díl mi přijde nápadem přelomový a zapamatovatelný. Rick, Morty, Bird Person, Meseek, to jsou všechno skvělé nápady. Tohle vznikne když se autor Návratu do budoucnosti sjede LSD a je to super :oP

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Bavil jsem se, bavil bavil. První scena filmu vypadala nudně, ale pak se to rozjelo a ani nevím proč mě film k sobě přitáhnul. Perfektně řemeslně provedený, herecké obsazení ok, zápletka ok, flow ok. Pro mě obrovské překvapení, jak moc se mi film líbil. Hrozně mě mrzí, že knižní trilogie nebude přetavena ve filmovou, kvůli obrovskému finančnímu flopu. Vyloženě se mi líbila pointa toho všeho, čekal jsem jí, ale líbila se mi. V kině musí být tento film skvělý. Pro mě obrovské překvapení a doporučuji ho shlédnout.

plakát

Hra peněz (2016) 

Vyloženě průměrný film. Je dobře udělaný řemeslně, vypadá ok, ale přijde mi trochu prázdný a nedotažený. Celou dobu se jen čeká, až přistane letadlo a ano myslím to, jako dvojsmysl:o)

plakát

Jack Reacher: Nevracej se (2016) 

Bylo složité se na film dívat. Neměl dobrého padoucha, ani šéfa padoucha, ani kladné ženské postavy. Tom je fajn, ale jakoby i na něm během filmu byla vidět myšlenka...s kým já to tu jsem. Film jsem dokoukal asi na počtvrté, nikdy pořádně nezaujal. Jedna hvězda za Toma a určitý feeling z filmu, který byl přítomen u prvního dílu.

plakát

Věc: Počátek (2011) 

Film by si zasloužil 4 hvězdy, nicméně konec mu přidal poslední hvězdu. Líbí se mi to jako představitel nové vlny hororů. Je tam přítomný určitý děsivě klaustrofobický pocit..ve smyslu, musím vypadnout. V tomto filmu mě zaujal Kristofer Hivju a myslím, si že mu to zaslouženě nastartovalo karieru, která nyní graduje v GoT.

plakát

Pistolnice Jane (2016) 

Nuda, nuda, nuda. Ewan McGregor nevypadal jako on sám, to na tom bylo asi nejzajímavější.. Chápu, proč film neměl žádný úspěch.

plakát

Circle: Uzavřený kruh (2017) 

Většina filmu nudná, děj nedává smysl. Jediné co k čemu je je zápletka a tak nějaké hraní Karel Gillan a Pattona Oswalta. Bylo hezké a zároveň smutné vidět Billa Paxtona v jeho poslední roli... Emma Watson je už opět Hermiona a hraje jen tím, jak je krásná. Průměrný film. Myšlenka by ovšem měla být rozvinuta, stálo by to za to.

plakát

Sanctum (2011) 

Bylo skutečně nepříjemné se na tento film dívat...obzvláště ony "milosrdné" scény se mi hnusily